Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Shalimar » 14 квітня 2011, 23:51

Перлинка написав:так ти ж ,мабуть ,маєш контакти того готелю,як ви розставались зі сльозами на очах ,не вірю що не прихопили телефончик ;-) вони(адміністратори чи власники готелю,хто там за старшого) російською тарлякають?

ну і що навіть приблизно не можеш сказати розцінок?

Аа. Контакты отеля - знаю только название. Вилла "Престиж" (там две с похожими названиями). Обменялись телефончиками с парнем - представителем тур. компании, он там в Будве (город, где отдыхали) представитель и экскурсовод. Говорит на русском и на украинском )) Администратор виллы, кажется, говорит по-русски, не помню точно.
Номер телефона надо уточнять у мамы, а мама сейчас в отъезде) Расценки не помню!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 14 квітня 2011, 23:55

mavpusya написав:Можливо є різниця між готелями і віллами. Ми також жили на віллі, були абсолютно задоволені. У дівчат із нашого заїзду у 4* готелі на першій лінії від моря регулярно не було води, через лісові пожежі. А коло віл часто бачила великі баки. Багато людей із готелів не дуже були задоволеними, на відміну тих, хто жив на віллах. Отакий нюанс...

Вода - это всегда был проблемный вопрос на отдыхе, сколько себя помню, особенно в крымских городах.
То, что в отеле-4-звезды этот момент не продуман, странно...
Тут, наверно, как повезет)) А уточнять - никто правду не скажет, не признается))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 14 квітня 2011, 23:58

Ми теж були у Будві, із нашого заїзду люди гарно відгукувались про Престиж. Інший Престиж - готель, капєц кльовий. :omg:
Але й на Престиж-віллі гарно, у нас там зустріч із представником турагенства відбувалась.
Наша вілла Зоран, але вона далеко від моря, як і вілла Престиж, так Шалімар? Наша ще дальше...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення mavpusya » 15 квітня 2011, 00:01

Shalimar Готелі на першій ліній часто ще совдепівські і нещасні, тому потрібно уточняти, коли були ремонти і чи є запасні баки із водою. Той готель зовні виглядав, як ляля, але отакі неприємності із водою щось не врахували.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Shalimar » 15 квітня 2011, 00:14

mavpusya написав:Ми теж були у Будві, із нашого заїзду люди гарно відгукувались про Престиж. Інший Престиж - готель, капєц кльовий. :omg:
Але й на Престиж-віллі гарно, у нас там зустріч із представником турагенства відбувалась.
Наша вілла Зоран, але вона далеко від моря, як і вілла Престиж, так Шалімар? Наша ще дальше...

Будва.... Моя любовь.
Да, вилла - она вобще 3 звезды. Но вполне приличная! Лично у Нас не было никаких замечаний. Там есть просто номера, а пару номеров - апартаменты.
А кто у Вас был представитель? Раньше он вроде там один был)) У Нас Саша Погорельцев.
Месторасположение - да, не у моря )) Но пройтись не напряжно, скажи?? Улочка, спуск, через дорогу - и пляжная полоса. Минут 10?
mavpusya написав:Shalimar Готелі на першій ліній часто ще совдепівські і нещасні, тому потрібно уточняти, коли були ремонти і чи є запасні баки із водою. Той готель зовні виглядав, як ляля, але отакі неприємності із водою щось не врахували.
Хмм...
Ну, я так не помню там отелей на берегу, запомнился только Splendid, ха-ха-ха )))
аа! нее! вспомнила один санаторий советских времен. А вот кстати в Крыму в таких пансионатах проблем не было! только в домах-квартирах..
Востаннє редагувалось Shalimar в 15 квітня 2011, 00:23, всього редагувалось 1 раз.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 00:15

Дівчата,фотки покажіть :clapping2:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 15 квітня 2011, 00:20

Мечты, мечты..
Я реально пока думаю на Азов с малым дитям. Кирилловка. Но надо уточнить, что там с экологией и вообще :)
Ребенок относительно маленький, на море в первый раз.. Думаю, как перенесет смену климата?.. Он у меня не любитель солнца и жары, дитя туманного альбиона)) Хотелось бы недельки на 3-4, закалиться.
Кстати, визы в Израиль отменили, кто желает...
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 15 квітня 2011, 00:21

Перлинка написав:Дівчата,фотки покажіть :clapping2:

Ой, Перлинка, фоток мооре!! Я не знаю как показывать)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 00:23

ми їздили вперше в 1 рік 2 міс ,акліматизувались чудово,але які білі поїхали ,такі й повернулись.Все в тіні сиділи.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 00:25

по лінку http://www.radikal.ru/
у віконечку де пише обзор-шукаєш в себе в компі фотки
як находиш-грузиш,а тоді нижче тобі викине купу лінків.Копіруєш другий і переносиш сюди.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей