Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:01

Ні ,пізніше хочу й туди також поїхати,але не в першу чергу,як діти підростуть трішки.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:02

питання,якщо не помиляюсь стояло ,хто шо знає,хто шо чув.От я й відповіла,що чула.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 14 квітня 2011, 23:21

Перлинка написав:питання,якщо не помиляюсь стояло ,хто шо знає,хто шо чув.От я й відповіла,що чула.

Ааа :) Ну, у меня прямо противоположное впечатление от Черногории.
Очень красивое побережье. Горы, водааа.... Мальовничий пейзаж!
На выбор - отели, виллы.
На то время - приемлимые цены. Кухня вкусная. Года 3-4 назад, кофе стоил от 50 центов до 1.50 евро.
Просто ЛАФА. Радушные продавцы, официанты, персонал, теплая дружеская атмосфера. Проституции и краж - нет. Дядя-миллионер стоит в своей лавке продает фрукты..
Мне так красочно не описать весь мой восторг.
Старые итальянские и турецкие постройки. Местный колорит... Ресторанчики, кафешки.. Есть куда съездить и на что посмотреть. Горы, горы, горы... Пресное Скадарское озеро, Боко-Которский залив (самый большой в Средиземном море), монастыри, о-в св. Стефана (погуглите), столица... Отдых для души.
Мы очень со всеми сдружились, кто работал на вилле. Расставались буквально со слезами на глазах. У меня остались самые теплые воспоминания о Черногории (кстати, население - выходцы с Гуцульщины, высокие и чорнявые))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:26

Ми тут ще ділимось у скільки обійшовся відпочинок і конатактами ;-)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 14 квітня 2011, 23:35

Перлинка написав:Ми тут ще ділимось у скільки обійшовся відпочинок і конатактами ;-)

Ггг.
Стоимости не помню. Контакт.... Надо уточнить, если кого интересует.
Но Мы брали путевки в агенстве, в цену входил перелет (со Львова), проживание, питание (завтрак и ужин). Гораздо дешевле самостоятельно бронировать номер, а не через тур. оператора.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:40

так ти ж ,мабуть ,маєш контакти того готелю,як ви розставались зі сльозами на очах ,не вірю що не прихопили телефончик ;-) вони(адміністратори чи власники готелю,хто там за старшого) російською тарлякають?

ну і що навіть приблизно не можеш сказати розцінок?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 14 квітня 2011, 23:43

Можливо є різниця між готелями і віллами. Ми також жили на віллі, були абсолютно задоволені. Вілла 3*. Два ліжка, холодильник, телевізор, кондиціонер,душ, санвузол в номері, балкон столик і крісла на ньому, а також сушка. Ще на віллі були запасні баки води. У дівчат із нашого заїзду у 4* готелі на першій лінії від моря регулярно не було води, через лісові пожежі. А коло віл часто бачила великі баки. Багато людей із готелів не дуже були задоволеними, на відміну тих, хто жив на віллах. Отакий нюанс... Про харчування я вже десь писала, що краще без. Вдячна агенству, що порадили таку путівку брати. Чорногорія однозначно дорожче Туреччини виходить. Нам обійшлось коло 1700 на двох автобусом. Були у пік сезону на початку серпня. Сума із екскурсійними поїздками, окремо цін не памятаю... Краще літаком добиратись.
На справді, закохалась у ту країну. Хочемо поїхати із донею туди, можливо наступного літа.
Я там майже всі слупи порахувала :oops: Такі очі неземні у жителів, аквамаринові, йдеш і не можеш відірвати погляд. :crazy:
Востаннє редагувалось mavpusya в 14 квітня 2011, 23:46, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:45

1700 у.о чи євро ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 14 квітня 2011, 23:46

Перлинка євро :cry:
Краще мати із собою євро, бо із доларами була проблема обміну у людей, там євро-валюта
Востаннє редагувалось mavpusya в 14 квітня 2011, 23:48, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 14 квітня 2011, 23:48

:cry: :cry: :cry:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість