Глобальні оголошення!

Техніка шкідлива???

Модератори: олеся, Любов

Техніка шкідлива???

Повідомлення krapk@ » 08 квітня 2011, 09:51

я десь чула що утюг значно шкідливіший за мікрохвильовку.
в топ рейтингу він був на 1 місці.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Мікрохвильова піч

Повідомлення mala-karta » 08 квітня 2011, 10:07

а в якому рейтингу?

може просто через те, що ним найлегше травмуватися?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mavpusya » 08 квітня 2011, 13:56

Ні-ні, не через травмування. Теж читала, що найшкідливіший утюг, на другому місці холодильник, а на третьому мікрохвильовка здається, якщо нічого не сплутала...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення taranjka » 08 квітня 2011, 14:17

колись програму бачила - про шкідливість техніки. правда там мікрохвильовка десь на 5. перед нею був ше "упс" і ше шось.. ага, але все переженуть енергозберігаючі лампочки

знайшла таке
| +
* Холодильники NO FROST

На холодильнике «Днепр» вы можете даже спать. А вот к компрессору современного холодильника лучше не подходить ближе, чем на 10 см. На таком расстоянии интенсивность поля превышает предельно допустимый уровень. А вот к холодильникам, оснащенным системой NO FROST с незамерзающей морозилкой, лучше вообще не приближаться. Открыл дверцу, схватил быстренько с полки сметану и убежал. Ведь превышение предельно допустимых норм возле такого чуда техники зафиксировано на расстоянии целого метра от дверцы.

* Электроплиты

Готовить обед лучше на расстоянии более 25 см от передней панели. Интенсивность магнитного поля в этом месте составляет 1-3мкТл (непосредственно у конфорок еще больше). А вот отойдя на расстояние 50 см, где интенсивность ЭМП уже неотличима от общего поля кухни и составляет около 0,1-0,15 мкТл, можно спокойно куховарить! Хоть и на вытянутой руке – зато безопасно!

Электрочайники

Даже эти малюсенькие, но незаменимые приборы, на расстоянии 20 см становятся опасными. Интенсивность излучения в этом радиусе – около 0,6 мкТл.

* Утюги

У большинства утюгов магнитное поле, превышающее 0,2 мкТл, обнаруживается на расстоянии 25 см от ручки, и только в режиме нагрева. Тут уж ничем себе не поможешь. Придется вынести муки электромагнитного излучения – как же гладить на расстоянии 25 сантиметров от ручки?

* Стиральные машины

Поле стиральных машин гораздо интенсивнее. У пульта управления оно составляет более 10 мкТл! Поэтому за работой автоматической стиральной машины не стоит наблюдать вблизи.

* Пылесосы

Еще больше поле у пылесоса – порядка 100 мкТл. Но пылесос, к счастью, не утюг – ситуацию спасает шланг.

* Микроволновые печи

Они заслуживают особого внимания. Есть мнения, что микроволновые печи занимают в рейтинге опасных бытовых приборов первое место и могут нести реальную угрозу нашему здоровью. На расстоянии 30 см они создают магнитное поле 0,3-8 мкТл. Правда, их конструкция, действительно, обеспечивает соответствующую экранировку.

Конечно, современные печи по словам производителей оборудованы хорошей защитой, которая не дает электромагнитному полю вырываться за пределы рабочего объема. Но при этом никто не дает гарантий, что поле совершенно не проникает наружу. По разным причинам часть электромагнитного поля, предназначенного, скажем, для курицы, все-таки просачивается наружу. Особенно интенсивно в районе правого нижнего угла дверцы. А со временем на печке появляются микрощели в уплотнении дверцы, и степень защиты постепенно снижается. Это происходит как из-за попадания грязи, так и из-за механических повреждений. Поэтому не хлопайте дверцей, как в маршрутке. Обращайтесь с ней аккуратно и тщательно ухаживайте.

* Компьютеры

Это тоже особая статья. Их электромагнитные излучения распространяются по всем фронтам. Сотрудники Центра электромагнитной безопасности провели независимое исследование ряда персональных компьютеров, наиболее распространенных на нашем рынке. Они установили, что уровень ЭМП в зоне размещения пользователя превышает биологически опасный уровень. Поэтому пялиться целый день в монитор лучше как минимум на расстоянии не менее 70 см (1,5-2 м — от рядом стоящего монитора, например, в офисе).
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Техніка шкідлива???

Повідомлення flower » 08 квітня 2011, 14:50

Ой дівчата шо тут скажеш та все шкідливе, але наскільки спрощує нам життя... Я теж дивилася колись передачу про шкідливість побутової техніки, але менше користуватися утюгом, компютером, мобільним і т. д не стала. Я користуюся всім і буду далі користуватися, а шо робити, викинути все і жити як первісно общинному ладі??? Звичайно готувати чи розігрівати їжу в мікрохвильовці для дитини не буду, мобільний тоже постараюсь подальше тримати і вруки не давати, а для себе все залишу як є.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення krapk@ » 08 квітня 2011, 17:29

от і я кажу-без фанатизму, але користуватися всіма благами цивілізацію буду, бо так в 100 раз легше жити. І взагалі жити це шкідливо-від цього помирають.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення mala-karta » 09 квітня 2011, 10:15

о, нашо я то все читала...

а чого шкідливе електромагнітне поле?
воно ж і в Землі є? може ми того і помираємо?
мож нам в космос і там буде вічне життя?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення taranjka » 09 квітня 2011, 15:28

кажися все залежить від відстаней, на які діє те поле. для кожного побутового предмету своя відстань. десь прочитала, шо прасувати тре десь за 80 см від праски :crazy: :crazy: :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення krapk@ » 09 квітня 2011, 20:39

мікрохвильовку вимкнула з ризетки, утюг сховала. Холодильник скоро поміняємо на новий. Ну чайник, то святе. Лампи білі всі викрутила-це капец 8 ламп по 25 грн кожна-жалко, але шо зробиш. Тепер буду довго жити :clapping:
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 09 квітня 2011, 20:45

казала мешканка, що ще фен в першій п'ятірці.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Побутова техніка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей