Глобальні оголошення!

Власне авто. Плюси і мінуси

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Власне авто. Плюси і мінуси

Повідомлення Oksana » 09 квітня 2011, 15:24

підтримую все вище написане. Мінус один-витрати. Але, плюсів більше. От нам минулого літа, коли ще не було машини потрібно було поїхати в село. То недалеко, ну 15 чи 20 км. На автобусі то майже нереально, бо там такі автобуси, що мені в них зле робиться, а дітей я би і не ризикнуа взяти, плюс клунки, бо х хаті був ремонт, то і їсти і одяг, все треба було взяти з собою. Викликали таксі. Знаєте скільки в одну сторону? 60 грн... На своїй ми б потрітии макчимус 20, і то з запасом. А то ще треба ж було і назад повернутись... Далі можливості. З машиною таки біьші, що там не кажи. Ми від коли купили свою, то по можливості (погода сприятлива і здоровя) стараємось кудись поїхати. Недалеко від Тернополя, тобто витрати невеликі, але і самі відпочиваємо, і дітям даємо якісь нові відчуття, пізнання. Їм дууууже цікаво подорожувати з нами. Коли хворіли, і мені потрібно було підїхати в лікарню, то також Таксі виклкаєш, чекаєш, тоді знов викликаєш, щоб додому, а з машиною я як віджива, вскочила і вже їду.
Звичайно, на то всьо можна найти інші аргументи, домовлятись на конкретну годину з таксистами і т.і., але до хорошого звикається швидко, то ми тепер без машини, як без рук :) Сві справи робляться в два рази швидше, як мінімум, і плюс більше їх робиться за день :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Поперед.

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей