Глобальні оголошення!

Бити чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ненормальні мамаші))))

Повідомлення TanenRom » 08 квітня 2011, 00:38

mala-karta все правильно.
я до речі дотримуюсь думки, що дитині потрібно пояснювати і казати - нехай я це повторю 30 раз, але на 31 точно дійде.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Marta » 08 квітня 2011, 00:51

Знаєш, так само, але часом нервує, коли я 30 раз повторюю, і присідаю коло неї, і так, щоб очі були на рівні її очей, і помало повторюю, і по-різному, а вона просто "включає мороз"- і то я бачу, що осознанно, спеціально, і язиком крутить в різні боки "Ля-ля-ля...ля-ля-ля...." От в такі моменти просто чуєш фізично, як така хвиля підступає до горла, думаю все-зараз вліплю і на тому станеться, але стримуюсь і просто розвертаюся і йду пару хвилин "подумаю про море"))...

Моя дитина така однозначно тоді, коли їй скучно і подвійно- коли лізуть зуби. Але коли я з нею дома сама, і сама маю повно справ, я просто не можу розірватися!

Але, яким би не був день, ввечері перед сном я її обов"язково обціловую і кажу, що сильно люблю і бажаю гарних снів. Мама теж може бути зла, має на це право, але дитина має знати, що незважаючи ні на що, мама її любить і буде любити ЗАВЖДИ! :heart: :heart: :heart:
Marta Офлайн

Повідомлення georginochka » 08 квітня 2011, 10:33

Мене малий коли доводив, я запихала його в ліжечко, колисала і співала пісень, голосно :lol: З боку певно виглядало, що мені добряче бракує :crazy: Але допомогало заспокоїтись і мені і малому. А стосовно покарання, я нарешті знайшла вихід, купили маленький коврик, постелили в коридорі. Коли Марко навмисне накапостить, вдарить Златочку чи ще щось, його відправляємо на той коврик і не дозволяєм йти певний час. Плаче :cry: , злиться :o , але трохи постоїть і заспокоюється. Вроді гуманно і собі даєш віддихнути і педагогічний ефект мав би бути.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення mala-karta » 08 квітня 2011, 10:34

georginochka, ага
як кут
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Sawwku » 08 квітня 2011, 10:43

не зовсім, бо кут то може ще гірше, ніж вдарити (або рівнозначно)
надивилася вумних передач, то кажуть, що і в тому і в іншому випадку йде удар по енергополю дитини. але при довготривалому стоянні в куті воно поступово роз"їдається, тоді як при ударі не так сильно пошкоджується. сам кут - то зло.
а коврик серед коридору, по-моєму, оптимальний варіант
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення mala-karta » 08 квітня 2011, 10:55

кут, то якщо типу саме кут в кімнаті?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення krapk@ » 08 квітня 2011, 11:11

ага, якщо про феншуй-то саме в кутах збирається погана енергія, тож любіме дітьо туди не можна ставити. Я коли вже малий доводе мене-просто ховаюся, він бігає шукає, потім заспокоюється і починає гратися. Зразу думала що це злебуде лякатися. А тепер думаю-хай знає що якщо він поводиться дуже погано, то мама може зникнути. А він баче що нема публіки на яку можна грати далі і успокоюється.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mala-karta » 08 квітня 2011, 11:13

а, то я тоді спокійна.
Бо в нас кутом називається місце між ліжечком і шафою.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ірунця » 08 квітня 2011, 11:36

Marta написав:Знаєш, так само, але часом нервує, коли я 30 раз повторюю, і присідаю коло неї, і так, щоб очі були на рівні її очей, і помало повторюю, і по-різному, а вона просто "включає мороз"- і то я бачу, що осознанно, спеціально, і язиком крутить в різні боки "Ля-ля-ля...ля-ля-ля...."

Ну просто діти не люблять довгих "проповідей" та повчань. Якщо ви дитині вже щось пояснювали, а на наступний раз вона "знову за своє" - не варто повторювати свої пояснення, можна одним словом нагадати те, про що ви вже розмовляли (напр. коли вже відбулась розмова про небезпеку вибігати на дорогу за м'ячиком - ДОРОГА! , і т. п.) Це змушує дитину аналізувати ваші слова і свої дії, пригадувати, про що це мама говорить... :?

А про фен шуй і тому подібне
Дівчата ну не наше то все, і не для нас. В українців є безліч своїх прикмет і ознак народних (не про забобони мова), від яких багато можна про життя навчитися
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Sawwku » 08 квітня 2011, 11:41

Ірунця, так то воно так. мені просто здається, що кут як явище - це суцільний негатив. я сама спробувала там постояти. скажу зразу - досить не приємно.
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей