Глобальні оголошення!

Слінгопікнік-2010!

Модератори: Natalinda, ksana

Слінгопікнік-2010!

Повідомлення Olenka » 01 квітня 2010, 02:53

Ось, і настала весняна пора. Пташки співають, травка зеленіє і все таке інше... Треба вибиратись на природу. А найзручніше вибиратись на природу із слінгом. Так що, нам з чоловіком прийшла в голову така ідея: мамам, татам, дітям, вагітним, бабусям, дідусям... усім-усім бажаючим (в лісі місця усім вистачить) вибратись на слінгопікнік. Наголошую на тому, що без татів ми не справимось - дрова, вогнище, захист... та й, взагалі, куди ж ми без вас кохані, неповторні, сміливі, ініціативні тати!!!!

Це, так скажімо, ідеологія. Тепер практичні запитання. Ми пишемо свою пропозицію, ви пишіть свої думки і побажання.
1. Якщо вас зацікавила ця ідея, скажіть "прийдемо з дітьми і чоловіком, бабусею і нянею, а ще двох вагітних подруг візьмемо" - щоб ми знали, чи, взагалі, така ідея вас цікавить, і скільки народу планується бути.
2. Місце проведення. Парк за 3 лікарнею.
3. Дата і час. Пропонуємо 25 квітня (неділя перед першим травнем), 12.00. Чому не 1 травня - бо дуже багато народу, тяжко знайти вільне місце для великої компанії (хоча, це могла б бути найкраща популяризація слінгоносіння), а ще наші люди полюбляють 1 травня поїхати садити картоплю : )))
4. Що смажити, їжа. Можна, звичайно, шашлики. Але, то трохи дорого і геморойно. Можна альтернативний варіант - якісь мисливські ковбаски. Ще які пропозиції, щодо меню? Салатіки, каша на вогнищі, чай, сочки?... І, звичайно, це питання викликає за собою наступне:
5. Бюджет питання Як ви думаєте, яка б сума була достатньою для достатньої кількості їжі, і не завеликою для сімейного бюджету?
6. Розважальні заходи. Що треба взяти (якісь м"ячики, іграшки...), щоб усім, і маленьким і великим було весело і не сумно. Можливо, придумати якусь міні-програму, ігри. Так як це слінгопікнік - можна провести якісь конкурси по мотаннях, чи ще щось цікаве...
7. Інвентар. Що треба - казанки, шампури, карімати (коврики такі туристичні, щоб було де покласти лежачих), машини (когось підвезти, хтось живе в одному районі...), фотоапарати, слінги 8-) . Можливо, в когось нема і треба, а в когось є зайве. І, взагалі, визначитись скільки чого треба.
8. БЕЗ АЛКОГОЛЮ!!! Алкоголь приносити-розпивати заборонено. Давайте влаштуємо собі свято без алкоголю і побачимо, що це дуже весело і цікаво! Тим паче, що там будуть діти, за яких треба відповідати в тверезому розумі.
9. Ваші пропозиції. Включайте фантазію, але майте на увазі, що не так багато часу на підготовку, і все треба робити оперативно.
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Re: Слінгопікнік!!!!

Повідомлення Naya » 01 квітня 2010, 11:50

Оленочко, ідея просто БОМБА!!!!!
Це класно, лиш би погода не підвела.
Пропозицій наразі ніяких.
Але ви ж до нас зайдете, то ми це обговоримо ше, бо ж татко наш ше не в курсах і напланував собі, що ми з квітня весь час вже на будові будемо. Тре буде його вламувати один день перепочити на слінгопікніку.
А ше умова про алкоголь - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: супер, супер, супер, хоч думаю в нас всі мамусі були б лиш "за". Ну..тобто за таку умову і проти алкоголю :D
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Olenka » 02 квітня 2010, 23:09

Ліс мався на увазі - парк по вулиці Бережанській (вул. Тролейбусна наліво, той парк направо), зупинка 3 лікарня. Йти хвилин 5-10, залежить чи одразу біля зупинки за першими деревами захочемо зупинитись, чи трошки дальше галявину пошукати. Мені там дуже сподобалось, хоч і водоймища немає. (Біля води холодніше, та й діти нікуди не гепсьнуться :D . А ще, там галявин багато на будь-який смак.)
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення kamisia » 03 квітня 2010, 08:40

Слінгопікнік і слінгоприбирання тре розвести в часі, а то готувати їсти (навіть пошук в наших цивілізованих лісах дров) і прибирання :working: займе трохи часу. Крім того хто зна скільки діти витимають того лісу???
А на прибирання навіть простого парку, шевченка, наприклад, можна тягнути ТБ.
Дату можна перенести. Пиво для чоловіків то ідея :drink: .
Ми з Андрійом приєднуємося і при потребі можем взяти машину :).
Шампурів, карематів івсякото такого туристичного чуда я немаю, но якшо тре то притарабаню, роздоубу
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Olenka » 09 квітня 2010, 02:33

Маємо з чоловіком нові конкретні пропозиції.

а) Давайте-таки вийдемо на природу 25 квітня (остання неділя місяця), на 13.00 (може комусь зручніше раніше, або пізніше? - напишіть!!!) біля бетонної бєсєдки (на розвилці Бережанської і Тролейбусної). Бо до травня довго чекати, всі свята - відпадають, а в кінці травня можна ще раз вийти на природу вже з тими, хто не зможе цього тижня.
б) Протестували сьогодні ковбасу (дуже приємна була процедура тестування... :P ) - називається домашня, смакує також як домашня. Дуже схоже на м"ясо, дууууже смачна смажена. Пропонуємо її взяти на пікнік - менше мороки, ніж з сирим м"ясом, в кінці кінців, можна і не смаженою з"їсти. Прийнятна ціна - за 200 гр. на людину вийде 10 гр (такий досить пристойний кавалок).
в) Зібрати гроші суто на: ковбасу, напої (соки, вода), кетчуп, майонез, гірчицю, одноразовий посуд. За це все вийде грошей 20 гр. з особи - по-моєму, цілком ненапряжно.
г) Взяти з собою ще щось з їжі, в кого що є з розрахунку на свою сім"ю. Наприклад, картопля варена, яйця, салатік, бутерброди... - в кого на що вистачить можливостей і фантазії. Потім з того зробити спільний стіл. Набирати багато не треба, бо прийдеться нести назад.
д) Плануємо робити фірмовий Пригодницький чай на вогнищі в казанку (казанок у нас є).

Треба:
1) Напишіть хто йде, скільки чоловік.
2) Хто йде, гроші бажано починати здавати мені вже. Можна на слінгозустрічі, або якось інакше - домовимось (телефони, пишіть в приват).
3) Шампури на кожну особу - щоб кожний мав можливість отримати задоволення посмажити на себе ковбасу ;). Чоловік каже, що не треба шампурів - виріжуться патички. Але, раптом, комусь на шампурі смачніше ;) У нас є 6 шт.
4) Каримат (туристична пєнка) у нас є 1 + 2 попєля. Я так розумію, забагато не буде.
5) Хтось візьміть на себе таку відповідальність підготувати розваги, конкурси... - якщо то взагалі треба (я не знаю, певно, залежить від кількості людей - якщо багато, то треба, якщо мало - не обов"язково). Якщо ніхто не візьметься, ми просто візьмемо пару іграшок для Назара і все.
6) Напишіть, хто буде їхати машиною туди і з якого району - може треба буде когось підвезти, або щось (воду і т.д...).

Ніби поки більше нічого в голову не приходить : )) . Чекаю на ваші відповіді!
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення kamisia » 09 квітня 2010, 22:35

1) сума цілком приємлема, но!!! я вважаю що туди ще тре включити грн 5 на посуду і на дрова(в наших цивілізованих лісах пластику більше ніж дров((((). купити максимум 2 в'язки на основний "шашличний" жар. я то можу без проблем зробити, їду з коляскою, буде як завезти.
2) воду не брати комусь одному і багато а тим хто ще візьме коляску паралельно дати завдання привезти по 1-1,5 літра. думаю таким чином води збереться трохи більше, буде і на руки і на чай.
3) шампурів та іншого туристичного щастя не маю, маю Новісіньку палатку, тре її хоч раз на природу вивезти, можна використати як за прямим призначенням так і як підстилку під дупцю.

придумаю ще щось напишу))))

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Olenka » 10 квітня 2010, 00:52

kamisia написав:1) сума цілком приємлема, но!!! я вважаю що туди ще тре включити грн 5 на посуду і на дрова(в наших цивілізованих лісах пластику більше ніж дров((((). купити максимум 2 в'язки на основний "шашличний" жар. я то можу без проблем зробити, їду з коляскою, буде як завезти.

Про дрова не турбуйтесь - мій чоловік вже про то подумав, і потурбується. Я тому, навіть, не писала про то.
Пластиковий одноразовий посуд ми врахували, в лісі його лишати не будемо, весь заберемо з собою (є, навіть, куди застосувати).

kamisia написав:2) воду не брати комусь одному і багато а тим хто ще візьме коляску паралельно дати завдання привезти по 1-1,5 літра. думаю таким чином води збереться трохи більше, буде і на руки і на чай.

Хай, дійсно, і по літру-півтора люди візьмуть, але ми все одно візьмемо пляшку більшу. Тоді точно на всіх вистачить :)

kamisia написав:3) шампурів та іншого туристичного щастя не маю, маю Новісіньку палатку, тре її хоч раз на природу вивезти, можна використати як за прямим призначенням так і як підстилку під дупцю.

Давай! Буде куди дітлахів сплячих покласти, або дорослішим дітлахам погратись. Та й ми зацінимо вашу палатку, які ви модні ;)
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Olenka » 21 квітня 2010, 00:33

:D :lol:
Ну, якщо Люба буде на пікніку, то там точно буде весело :))))
Прочитай 3 сторінку 1 повідомлення зверху - там все написано.
Брати по 20 гривень + довільну їжу з розрахунку на свою родину (присутню на пікніку :???: :crazy: 8-) ).

І, найважливіше!!! Гроші бажано принести на слінгоклуб в четвер в Текстильник, або передати кимось, щоб я встигла затаритись ковбасою :D
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Olenka » 24 квітня 2010, 01:05

Заявилось мені на даний момент 18 чоловік. 2 з них треба підтвердити (Ліля Лорелей одна з них).

Ще раз перелік продуктів, які ми купляємо на 20 гр. з особи:
- ковбаса (100 гр. на особу, пів-кільця)
- вода питна (10 л. на 18 чоловік, Юра допре)
- сік (0,5 літра на людину)
- майонез (без консервантів)
- кетчуп
- гірчиця
- хліб (4 шт. з маком на 18 чол.)
- чай
- цукор
- тарілки
- стакани (по 2 на особу)
- виделки (на всіх)
- ложки (мало)

Візьмемо з собою плівку-скатертину, півтори пінки, 10 шампурів, 1 казанок великий на чай, сухий спирт (не для того, щоб пити, а щоб вогонь розводити :D )
Востаннє редагувалось Olenka в 22 листопада 2012, 13:17, всього редагувалось 3 разів.
Причина: Зміна інформації
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення kamisia » 24 квітня 2010, 09:18

Ми берем:
- використані сірники (для вогню)
- доісторичний :D спальник (просто як піддупник)
- НОВІСІНЬКУ палатку
- 1,5 води
- мячик
- рулон туалетної бумажки (за прямим призначенням і витирати руки)
Якшо тре то ше можу взяти клійонку, алюмінієву каструльку, ніж (пару штук) і люжки, вилки справжні (не разові), а ше можу із старих запасів витягнути пару разових ложок, вилок.
Востаннє редагувалось kamisia в 24 квітня 2010, 09:25, всього редагувалось 2 разів.

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей