Глобальні оголошення!

Одяг для немовляток б/к

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Одяг для немовляток б/к

Повідомлення мешканка » 06 квітня 2011, 18:49

гра з вогнем написав:то просто озлобленість, яка зганяється на вразливих молодих мамах.

ну я то на гормони списую всякі такі випади...але ледь стрималась, щоб не відповісти належним чином...
Чесно кажучи, дивно якось думати, що немовля, від того, що воно вдягнене в новеньке буде значно краще себе почувати чи рости буде краще...чи та мама буде "кращою мамою" від того...
Це з розряду "я не годую грудьми бо я можу собі позволити купити дитині дорогу суміш. "
Короче, сміх та й годі...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 19:18

Пригадую, мама розказувала, що в союзівські часи взагалі було неможливо щось нормальне на дітей придбати. То ті кому вдавалось це зробити, передавали сусідським діткам, а ті ще іншим і т.д. І нічого. Усі ми так росли, і та кобіта, шо таке балакала, думаю, не виняток. :beer: Якби наші мами з такої причини не народжували дітей, то ні нас, ні її не було б на світі! А ще кажуть (ну правда, то вже з розряду забобонів), що дітки, які носять одяг один одного, ростуть дружнішими. ;-) Оце саме збираюсь перебрати збережені речі старшого, попрати, поскладати на купки в шафі, щоб все було готове. Та й на секонді прикупила вже всяких симпатичненьких курточок і штаняток для літніх прогулянок. А ще моя мама приберегла цілий пакетик брязькалець, якими грався старший. Гарно збереглися, то повимиваю, та й буде меншому. :dance:
Коротше, таке балакають хіба що ті, хто ніколи в житті сам на себе не заробляв, кому мама-тато з Італії грошенята пачками присилає. Так що, хай не лічить нікого, без неї впораємось. Як треба підмога, то ти, мешканка, свисти, прийду на наступне заняття помагати :girl_hospital:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Lesya » 06 квітня 2011, 19:40

А що поганого в одязі, який вже носився? Мій малий перші 2-3 місяці взагалі був на 80% в мому одязі. А що, мода на розпашонки за 23 роки зникла? Чи пеленки інші стали? Та й зараз деякі речі купую на секонді чи в комісійному. Остання покупка - сорочечка в клітиночку, як на дорослого :) дала 5 грн. А свекруха на день народження подарувала схожу, але з магазину за 140 грн. От і будь тут мудрим - та ніяких коштів не вистарчить!
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення TanenRom » 06 квітня 2011, 20:01

і я нормально відношусь до вживаного одягу.
багато що подруга віддала, багато свекруха з Італії передавала і на секонді дещо купляла.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Sawwku » 06 квітня 2011, 20:45

ми малу тільки хрестили в новій шапочці і комбінезончику. решта від малого наших друзів і чоловікових родичів. дещо купили в комісійному. так от, то, що було куплено на базарі (нове) розлізлося по швах за 3 одягання (вивалили 100 грн за дві речі), а все решта цілісіньке, і ще не одна дитина в ньому буде рости!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення mala-karta » 06 квітня 2011, 22:04

а в нас до року все було новеньке.
Але ми з чоловіком купили лише рукавички малому.
Решта все - подарунки батьків та інших родичів.
І на перший рік не дуже багато нам одягу пішло. Ми користувалися памперсами, то справді вистачало кілька комплектів.
Але навіть якби самі купували - пішло би багато фінансів.

Але скажу чесно, спочатку хотілося щоб моя перша дитина була у всьому новенькому.
Це вже потім я на секонді за компанію знайшал тааакі хороші речі.
Думка відразу помінялася.

Нам ще досі родичі передають одяг (новий з європи, вживаний зі штатів після свого малого - але в прекрасному стані).
І коли я бачу цінники на тих речах - :omg: .

Ну, наприклад, я купила малому курточку на секонді і він в ній лазить де хоче і як хоче. А якби мені довелося за ту курточку відвалити 400 грн (і на запасну мені би просто не вистачило грошей) - підозрюю, що гуляти ми би ходили тільки в колясці.

Але, чесно, як тільки з'являється можливість - хочеться купити щось новеньке. Це ж мому Ромчику :-|

А наразі - я всіма руками за секонд і не бачу в купівлі вживаного одягу для дітей чогось нездалого.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Melisa » 06 квітня 2011, 22:58

Не зважаю на балачки, а роблю свсою справу. Я ж не їх (матусь-бабусь) буду в той одяг вдягати, а своє рідне, миле і найдорожче. Хай собі випробовують моє терпіння, а я буду мудріша. Зекономлю гроші. А вони най тратять, а потім не будуть давати тій дитині ні впасти, ні сісти на землю, "бо то ж костюм куплений за 250 грн. ти шо??!!" :dash:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 07 квітня 2011, 01:30

До вживаних речей ставлюся абсолютно нормально, в нас час просто не накупляєшся дитячих речей..А особливо для маленьких, вони так швидко ростуть, що навіть не встигаєш вдівати те що вже є.
мешканка написав:Мене просто вбила була фраза: "понароджують дітей, а потім по секондах скуповуються бо нема грошей. Треба раніше було думати" Як вам таке?

Я точно на таке б не змовчала. :evil: ..
Так частіше говорять ті, хто сам навіть на памперси не заробив,бо той хто заробляє-відповідно і вміє тратити...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення eney » 07 квітня 2011, 09:39

да, фраза весела, з неї висновок, шо 60 відсоткам мам родити не тре було! :dash: мізги працюють на висоті!
малому купую на секонді досить часто, є купа і нових речей, сусіди дали два пакети, дуже вдячна була, бо малому би 10 кофточок для хати навряд би купила.
90 відсотків одягу шо носить мій малий куплене за наш рахунок, за 2000 тис в місяць не купиш, нагодєш, відкладеш, одінеш 3 людей.
теж недавно в шоці були, пішли в спортивний магазин(там розпродаж був на все -50) дуже готіла спортивну куртку, то шо мені більш менеш підходило 700-900 грн, ростроїлась, нічого не купила, через два тижні в стоковому магазині купила то шо хтіла за 200!
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Ludmila » 07 квітня 2011, 10:05

Я теж абсолютно нормально ставлюся до вживаних речей, нам багато понадарювали дитячих лашок, багато ми купили по прийнятній ціні, дещо подарували новеньке, АЛЕ чесено кажучи мене дратує просто, що я не можу дозволити собі купити своїй дитині ВСЕ НОВЕ!!!!! :dash: ЧОМУ ТАК? ЧОМУ молоді люди з вищими педагогічною, медичною, юридичною, економічною і т. д. освітами НЕ МОЖУТЬ дозволити собі купляти новий одяг свом дітям? Це ж НОРМАЛЬНО!!!! Та ні ходимо по секондах, вишуковуємо одяг на діте й і на себе в гарному стані. У мене немає комплексу меншовартості, я шукаю можливість заробляти більше і я знайду її, але ЧОМУ зараз такий стан речей??? І скільки він триватиме? Мене це чесно кажучи не влаштовує. вибачте за офф-топ :roses:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей