Кобіта - 5 повних років, вирішила бути красуньою. Поки я лишила дітей в кімнаті з ножицями, то Софія перетворилася в модницю. Тепер у неї є подобіє гривки (який жмут взяла зверху - такий і гривка). А там де не взяла (зліва - там гривки нема). Над вухами пасма по самі вуха обрізані тепер стирчать. Ззаду пасмо одне коротше за інші... А як ту всю красу тепер підрівняти - ума не приложу... Тре фактично налисо зістригти, шоб до пуття привести.Так і ходить як цудо. Зверху - торчок на пів лоба. по боках - антени... Хвостики - обрубані з одного боку... Колосок вже не плететься...
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami і я в дитинстві себе підстригла, ще й перед фотосесією у садочку - тепер постійно дивлюсь на це фото і сміюсь :grin:
п.с. я себе модно підстригла - гривка у мене була коса :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
нині малий ручкою пописав мені обличчя на фотографії в одному дуже важливому посвідченні І докажи тепер, що ти не верблюд, а та людина, котра там була на фото :istereka: :omg:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami, співчуваю :emphaty: А моя мала обмальовує крейдою шафи, двері; ручкою підлогу. А коли були в батьків, то помалювала кремові шпалери червоною ручкою
ги, мала-карта - мій все так робить. Я навіть не сідаю біля нього за стіл, бо інакше він не буде чемно їсти свою гречку, а буде в мене клянчити постійно або забере в мене мою тарілку і буде ложкою кашу з тарілки на тарілку ганяти.