А звідки саме привезуть.Знаю що є ікеа в Росії і закордоном. скільки буде з пересилкою ,не знаєш.Може і дешевше як десь в нас. :geek:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
у нас поки нема столу. я дууууже хочу. вважаю, шо так і має бути. сім'я має їсти разом. нам поки вдається лиш разом обідати. чоловік приходить з роботи і ми всі обідаємо однаковою їжею. тільки сидіти доводиться за журнальним столиком :D ми на дивані, а син у качельці, бо качелька низька і теж має поличку для їжі. інші годування я поки готую окремо для нас і для дитини.
А мені подобається Ікеа.Ціна відповідає якості і навіть більше. А от на замовлення. :x ....Певно в кого який досвід
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Я дуже хочу купити ось такий http://www.ymka.com.ua/product_info.php ... laceebfit5 , проте чоловік "проти". Бо не впевнений, що дитина захоче на ньому сидіти. Малій майже рік, їсть поки що у мене на руках (тобто сидячи на ногах :-))). Я переконана, їй сподобається, та й пізніше, це буде і стіл для малювання (годування і т.п.), і окремий стілець. Може, хтось користувався таким, або подібним до нього? Що скажете? Варто купувати? А може хтось продає?
Нелічка, напиши його назву, модель самого кріселка, щоб подивитись... В нас звичайні деревяні, розкладаються на стільчик і кріселко окремо. Малятка відколи сіли, їдять в них. Їм так зручніше, на руках ми довго всидіти не можемо, шило в попі мішає, навіть коли голодні :D