ynikalka написав:...Liza, а хіба дитну зараз забирають від мами в пологовому? я на скільки знаю, дитинка постійно має бути з мамою в палаті!
ну так, дитина мусить бути в одній палаті з мамою - я теж це
знаю - але в моєму випадку так не вдалося зробити одразу. я описала свою історію пологів в іншій темі і там є пояснення цих деталей. потуги були важкими, в маляти набряки були, ще і казали, що підозрюють в нього пневмонію - коротше кажучи, стан дитини був такий, що лікарі мусили йому вводити ліки.
ynikalka написав:якось в розмові мені лікар сказала, що там малого погодували(!!!), шось там покололи (бо дуже був неспокійний) і він спить.
а чому ви нічого не знали? в вас було кесарево?
не знала, бо малюк спочатку був у дит.відділенні, а мені лише 2 рази дозволили підійти до нього на кілька секунд. та мені взагалі прийшлося там ходити, нити, принижуватися, щоб мені дали можливість підійти до дитини! пологова лікар приходила до мене кілька разів після пологів, запитувала "як там малий?", а я їй скаржилася, що мені не віддають дитину. тоді вона казала, що піде попросить, щоб мене впустили до дитини, або мені щоб принесли його. ймовірно у котрийсь із разів, коли мені приносили дитину, це сталося завдяки пологовій лікарці.
ynikalka написав:...а що значить шось там покололи...
я взагалі в шоці...я слідкувала за всім, що робили з моєю дитинкою ,коли від мене її забирали. йшла туди і під моїм наглядом в неї брали аналіз крові.. а мова про те, щоб шост там давати чи шось там колоти, без мого відома, взагалі не могла йти!!!
то і значить, що покололи малому ліки. коли я запитувала лікарки, що за ліки йому кололи, вона сказала (ЯК ЖЕ Я НЕНАВИДЖУ ТАКІ ВІДПОВІДІ!) щось типу "ви ж не лікар. що вам дадуть назви цих ліків?" (
!!!). потім я таки добилася, щоб вона мені назвала "вікасол", "лазікс", ще щось там...
а від чого ви в шоці? від того, що я не дивилася, що колять моїй дитині? якщо так, то вперше мені повідомили про ліковливання вже пост-фактум, а якби я попросила, щоб мені повідомили, коли будуть робити наступні процедури і впустили мене спостерігати за цим, то, боюся, на мене би дивилися криво. але думаю, що в такому випадку має бути пофіг, що про мене подумали би, адже то моя дитина.