Мій науковий керівник займається дослідженням материнських наративів, то коли робить опитування, майже всі мамочки кажуть, що вони дізналися про вагітність через "рибу", тобто сон у якому їм наснилася риба. Але окрім риби там ще є колодязь, річка, чиста вода в руках, красива жінка, яку ніколи раніше не бачили (символ Божої Матері, яка попереджує)... І ще купу всього. Мені особисто риба не снилася, але перед вагітністю, ми з сім"єю поїхали на Джерело св.Анни за Кременцем, за традицією ми туди на кожне Воскресіння їздимо. Я скупалася в джерелі і після цього завагітніла.
а мені снилася вода... багато. я то плавала на якихось човнах, кораблях то сама бовталася... потім взнала що вагітна, а якось розказала сни знайомому (він про мою вагітність не знав) то спитав чи я не чекаю дитину, бо вода то життя... так от :?
Мені снилась риба. Пам"ятаю розказала мамі про свій сон, а вона спитала чи я не вагітна. Я звичайно сказала що 100 % ні, а як потім виявилось на той час в мені вже жило маленьке ангелятко :) :) .
А мені в першу вагітність снилися пельмені і всяка інша їжа Так тоді хотілося їсти, що аж руки трусилися, коли бачила щось їстивне. Коротше, спала і снилося, що хочу їсти Добре, хоч цього разу не така обжора. Повертатися до норми після пологів буде легше і швидше, сподіваюсь :?
Мені мама ще з дитинства розказувала, що якщо сниться жива риба - значить ВАГІТНА!!!))) Мені приснилась саме жива риба на другому тижні вагітності!!!!!!!!!!!Що я вагітна, я тоді не знала!!!!!!Але сон дуже чітко запяматала і згадала відразу мамині слова!!!!!!!!В голові майнула думка "Може я вагітна"??? Через тиждень я дізналась, що ВАГІТНА!!!!!!!!Після того і до того риба ні разу не снилась!!!!!!!! :P Ось так....... ;-)
Мені риба не снилася, а от моя свекруха розповідала, що їй було як тільки присниться риба - то вже знає,що вагітна, тест купувати не треба А народила вона 5 дітей і за кожним їй такий сон снився.