Natalinda » 25 березня 2011, 15:41
Milichka з помідорами сто процентів не пролетіла, ше спокійно сій.
Я теж віддаю перевагу раннім, вони до нашестя фітофтори встигають дозріти, а от пізні часто пропадають. Тому купуй насіння і вперед.
Я минулого року замовляла на сайті Свитязя, цього року провтикала, то купую де бачу, а в Тернополі насіння зараз на кожному кроці. На базарчику на Київській на углу тьтоя така старшенька продає, то багато порадити може, вона мене підсадила на журнали типу "Приусадебное хозяйство", "Моя любимая дача" і тому подібні. На лотках вони по 2-3 гривні. Рік я купляла, рік виписувала. Ше за спецвипусками слідкую, от недавно купила про томати спецвипуск вроді від Огородніка, то думала шо вже все про помідори читала, а там багато нового і головне зрозумілою мовою.
Капусту я взагалі кілька разів сію з інтервалом, особливо цвітку.
Перед тим як сіяти замочую насіння на ніч у воді в якій розвожу чуть-чуть янтарної кислоти. Землю поливаю кипятком, шоб вбити всякі бяки, теж як і Любов накриваю плівкою харчовою.
Ше є таке насіння, яке оброблене відразу, воно трошки дорожче, але схожість його набагато краща, принаймнів моєму досвіді.
Таке. Є питання - пиши ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос