а для чого їх збирати,якщо все за словами автора понти?
і в гімалаї я не хочу,якщо їй туди треба ,то не значить що всім.
Вважаю,що понти-це те що на останні грошіте що не по кишені,я вже це писалаал якщо люди легко собі можуть це дозволити,то який смисл купувати одяг на секонді,чи ходити обідати в задрюхану забігайлівку замісь гарного,затишного,часто дорогого ресторану,де смачно готують.
я не гидую,купую іноді на секондах ,бо якраз для мене поки що не просто вдягнути себе та свою сімю в останню колекцію навіть не супер дорогого ,а просто нового одягу в тій кількості як я хочу.Але коли це буде для мене можливим у бік секонда навіть не подивлюсь.Хоча і там є чим поживитись,і особливий кайф тримую від дорогої речі купленої за копійки.
в такому випадку і ледь просрочені продукти можна з смітярки вибирати,зачем платить больше ?Але лиш за кордоном,бо в нас нас нічого не викидається

,все йде в обробку і ми всеодно це купуємо.
я не вважаю таку філософію вірною ,а найперше щирою.Бо всі без винятку в кого зявляються гроші,починають їх тратити на якісніше життя.Єдине що переваги та вподобання можуть бути різні.
Хіба які диваки,що відмовляються вд нобелівської премії,як сумасшедший російський математик.
А ті хто не можуть собі дозволити того якіснішого життя не хочуть визнавати,що поки що не змогли досягнути більшого.а виправдовуються тезами,типу нам більше й не треба,ми щасливі з того що маємо .А все решту понти.
ніхто і не сперечається,що щасливі,але не вірю,що не хочеться більшого.Або коли настане можливість,то не будуть нею користатись,а все роздадуть бідним.