Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
а потім почула на цілу Катедру "падав сніг на поріг..."
мешканка написав:Розповім як я пишаюсь своєю доцею: сьогодні ми потрапили на свято в Катедру а там відбувалась театралізована невеличка постановка до свята Миколая. В кінці дітки мали підійти до Миколая і розповісти пісеньку, або віршика вв мікрофон і одержати за це подарунка. Так от, моя старша малеча САМА пішла разом з усіма дітками (а дітей було дуже-дуже багато). Десь хвилин 15 я її втратила з поля зору а потім почула на цілу Катедру "падав сніг на поріг..." оскільки 2-ий куплет вона забула-то 2 рази проспівала перший, одержала свого подарунка, подякувала і підійшла до нас. А пишаюсь я нею тому, що то була єдина така маленька дитина, яка все зробила без супроводу батьків, самостійно. Підходить до нас і питає, чи ми чули, як вона пісеньку співала..Мене гордість аж розпирає.
ksana написав:мешканка написав:Розповім як я пишаюсь своєю доцею: сьогодні ми потрапили на свято в Катедру а там відбувалась театралізована невеличка постановка до свята Миколая. В кінці дітки мали підійти до Миколая і розповісти пісеньку, або віршика вв мікрофон і одержати за це подарунка. Так от, моя старша малеча САМА пішла разом з усіма дітками (а дітей було дуже-дуже багато). Десь хвилин 15 я її втратила з поля зору а потім почула на цілу Катедру "падав сніг на поріг..." оскільки 2-ий куплет вона забула-то 2 рази проспівала перший, одержала свого подарунка, подякувала і підійшла до нас. А пишаюсь я нею тому, що то була єдина така маленька дитина, яка все зробила без супроводу батьків, самостійно. Підходить до нас і питає, чи ми чули, як вона пісеньку співала..Мене гордість аж розпирає.
Маю фото з Миколая в Катедрі, можливо і ваша донечка потрапила в кадр. Можу поділитися. ;-)
Повернутись до Яскраві моменти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість