Глобальні оголошення!

Досягнення наших карапузів! 1

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Досягнення наших карапузів! 1

Повідомлення Naya » 20 березня 2010, 10:27

Давайте тут будемо хвалитися досягненнями наших діточок, ну і тішитися один за одного :)
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення happymami » 20 березня 2010, 21:04

ааааа. а в мене минув депресняк. І всьо завдяки моєму наймолодшому антидепресанту, коотрий нині вперше сказав "ма-ма" :yahoo: :yahoo: :yahoo: . А ще - я собі сама себе нахвалила, нагадавши всякі приємні моменти із жизні і знов вся в оптімізмі і тепер просто не могу не дірватися до форуму :sos: :sos: :sos: . От тіко повкладаю антидепресантів і візьмуся до клави, ждіть, будете ви бідні в мене :niger: :D :D :D . Абажаю форум, абажаю форумчаночок, абажаю весну, абажаю чілавєків, абажаю себе :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Oksana » 21 березня 2010, 00:44

і я похвалюсь за своїх маляток...
Ми сьогодні перший раз танцювали разом, взявшись за ручки... Дівчатка, то ТАКА КРАСОТА!!!! Навіть депресія поменшала трішки :D
Ми і раніше любили танцювати, але по одному, або з кимось з дорослих за ручки. А це сьогодні взяли один одного і пританцьовують.... Ще й хороводики водили :dance: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Vika » 21 березня 2010, 12:00

Oksana а ви часом не на Східному живете ? Бо часто бачу тут маму з близнятами хлопчиком і дівчинкою приблизно вашого віку . ТАААААААААААК класно з боку подивитися .Але як подумаю , скільки то турбот на раз випадає , то краще так і збоку буду дивитися :D
Vika Офлайн

Повідомлення happymami » 21 березня 2010, 12:09

Vika написав:Oksana а ви часом не на Східному живете ? Бо часто бачу тут маму з близнятами хлопчиком і дівчинкою приблизно вашого віку . ТАААААААААААК класно з боку подивитися .Але як подумаю , скільки то турбот на раз випадає , то краще так і збоку буду дивитися :D

На Східному на Бульварі живе моя одногрупниця з близьнятами. Але вони вже великі. Ганяють добряче. Може ви їх бачили? Їх можна впізнати по вишуканих одьожках дівчинки-близнючки: всякі пальтішка мадамські і беретики :geek: :) . Збоку дивитися кльово, але вона каже - як одне в один бік, а друге в другий. то очі розбігаються також :lol:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Liza » 21 березня 2010, 20:50

1. ми нинька із Святусьом були вперше в ресторації (на вул.Валовій). там зустріли мою подругу Надійку Гербіш.
2. ми нинька із Святусьом вперше їхали в гром.транспорті (з прогулянки по центру).
3. ми нинька із Святусьом сфоткалися на Театралці із САМИМ Іваном Марчуком.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення happymami » 21 березня 2010, 20:55

Liza написав:1. ми нинька із Святусьом були вперше в ресторації (на вул.Валовій). там зустріли мою подругу Надійку Гербіш.
2. ми нинька із Святусьом вперше їхали в гром.транспорті (з прогулянки по центру).
3. ми нинька із Святусьом сфоткалися на Театралці із САМИМ Іваном Марчуком.
4. я нарешті отримала від mala-karta свій перший одяг для годування :). дякую Іринці за організацію коопчика :).

Нічого собі :clapping: :clapping: :clapping: . Такий день короткий, а стільки всього встигли :)
А шо Марчук робив на театралці??? Але ви понтові. А я б не наважтилася певно підійти і попросити сфоткатися. Я чось такого встидаюся. Буцім в чуже життя втручаюся :roll: . Але молодці, молодці. Як Святик реагував на все?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 21 березня 2010, 23:23

а ми, а ми, а ми!!!!!!!!!
пельмені ліпили!!!!! Ромашик так помагав, так помагав!!!!!
Дивіться самі:

Зображення

Зображення

Того Ромчикового пельменя я з'їла разом з сиником. Такого смачного я ще в житті не їла :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Liza » 22 березня 2010, 00:08

happymami
ти мені нагадала своїм наступним коментом!!!
допишу...
5. ми нинька із Святусьом вперше після обряду виводу були знову в церкві разом! :) в моїй улюбленій катедрі :)

а що про Марчука? підійти до нього я теж встидалася, але це зробила ініціаторка акції - моя кума. вона і впізнала його першою. а я потім притусувалася, коли вони ладналися до знимки. пан Марчук не одразу помітив що зі мною в слінгокуртці є малятко :)))
він сказав, що він вже як мавпочка, з яким люди люблять фотографуватися. якось жорсткувато він висловився про себе, але моя кума сказала, що він узагалі любить фотографуватися і вроді нормально ставиться до таких просьб. я не уточнила, чи вона зробила такий висновок із своїх спостережень, чи він так сказав сам.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Oksana » 22 березня 2010, 00:15

Vika написав:Oksana а ви часом не на Східному живете ? Бо часто бачу тут маму з близнятами хлопчиком і дівчинкою приблизно вашого віку . ТАААААААААААК класно з боку подивитися .Але як подумаю , скільки то турбот на раз випадає , то краще так і збоку буду дивитися :D

Нє, ми бамівські :) Але й сама знаю кілька пар двійняток, котрі живуть на східному, приблизно нашого віку :)
Ми літом в парку всі знайомились, ділились досвідом :D
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей