Як в нас таке діло лікують? і скільки таке задоволення обходиться? В мене після діток дуже сильно повилазили вени і то не сіточки, а такі добрячі жиляки на ногах... :istereka: треба буде лікувати після пологів. :(
Оскільки ще немає загострення можуть допомогти мазі + таблетки без хірургічного втручання. Прекрасний ефект дають таблетки Веноплант на каштані. На його основі можна взяти і крем-чи мазь.
Якщо є цікаві, можу створити розгорнуту тему в аптеці.
Так, варикоз ніби спадкова хвороба теж може бути. В мене така сама проблема- вени на ногах, але ніяк не доберусь до лікаря. Чи можна самій собі призначати ті мазі?
ну, спадково передається схильність до варикозу і коли є та схильність-треба на себе вважати...а я от прогавила той час і тепер треба боротись із наслідками. :istereka: а хірургічне втручання то вже, напевне, на крайній стадії?
Ото думала чи в красу...чи в здоров"я і все ж таки думаю, що здоров"я тут більше переважає. Маю страшенний варикоз на ногах... І то такий, що аж поверхнево над шкірою вилазить Думаю, як закінчу Г.В. хочу повидаляти те все лазером, але чи довіряти нашим клінікам в Тернополі таке діло? Можливо, хтось мав якийсь досвід в цьому і зможе щось підказати?
В мене теж така біда після 2-х пологів. Але в мене то спадково, в моєї мами ноги аж сині. Минулого року робила операцію (настільки було все запущено, що інакше ніяк...) на одній нозі в Венгера, то ніби нормально. А от за лазерне видалення не чула нічого...