я кладу подушку для годування собі під голову, так вона получається і під руку мені проходить і вздовж спини, збоку собі на руку кладу малого, щоб їв цицю і так майже на спині засинаю, інший край подушки підтримує мою спину. Natalinda, спробуй так, може получиться на спині поспати і малий їстиме в той час.
mala-karta, я мала на увазі як тобі зручніше, або лишити ГВ і засинати з грудьми, або колисати і казочка. Бо по твоїй розповіді Ромчик вже і без грудей обходиться нормально, може це і є почати самовідлучення? А вночі встає поїсти? Ти пробувала вночі замість грудей щось інше? Чи він ще вимагає груди?
Бо в нас основна необхідність в грудях то навіть не засинання, а ніч, встає по 3-4 рази.
Та нє, мені нормально, я висипаюся (до третьої в неті сидячи ) посто якась така втома незрозуміла, хочу щоб спав всю ніч і бажано в себе, а ліжко велике, просто шось психологічне певне, чекаю тепла і буду пробувати метод Марти
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
А я не могла спати, коли доця смоктала цицю. А загалом наш процес відлучення пройшов досить легко. Найбільше я боялась забирати нічні годування, бо думала, що це буде найтяжче.
lore1ei, ну я б сказала, що до самовідлучення ще далеко-далеко нам. Думаю, якщо дати волю, то він вдень би ще гарно присосувався разів 2-3. Просто мене це, хммм, напрягало трохи.