А ми вже відлучились від грудей 1 березня.
Робила я це поступово. В листопаді намагалась забрати цицю на денний сон, але доця не лягала спати. Тижні два ми так помучились, а тоді я вернула на денний сон, а на ніч забрала. Спочатку Лєра довгенько засинала (45хв-годину), а потім набагато швидше. Я розказувала їй казочку. Коли вона навчилась засинати ввечері без груді, я забрала цицю на денний сон. Це було на початку січня. Тоді лишились годування під ранок (бо доця вночі не прокидалась, а десь між 4 і 6 год.) А от останній етап я сама відтягувала, мабуть, не була готова повністю завершити ГВ.
Проте Лєра вночі почала подовгу зависати на грудях. Якщо раніше вона трохи цямкала і відверталась, то в той період з години 5 і до пробудження висіла на грудях, мене це надзвичайно втомлювало. І я таки вирішила завершити наше ГВ. ВВечері я сказала доці, що вже треба спати всю нічку, що циця вже змучилась і в ній нема молочка.Першу ніч Лєра проспала повнісю, прокинулась о 7 годині, попросила, я повторила сказане ввечері. І вона просто вже не лягала спати. Наступні дві ночі, коли вона просиналась, то трохи нила, а потім тулилась до мене і засинала. А потім вже більше не просила. Ще і зараз каже: "Циці нема комочка! Циця мучилась"
Я не перев"язувалась, таблеток не пила. Пила чай з м"ятою. Молоко саме пропало.