Глобальні оголошення!

Благодійні магазини

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Благодійні магазини

Повідомлення Yummy mummy » 18 березня 2011, 21:24

Перлинка написав:я думаю,що дуже таки реально,впевнена,що в них на ничці є купа закинутих підвальчиків і не тільки,які з певних причин не продані чи не здані.І тимчасово на перший час там на рік-два можуть шось таке підшукати і виділити,заради власного піяру,головне завжди вказувати магазин існує за підтримки міської адміністрації і тому подібне.І вони собі галочку поставлять там де треба дзюри по благодійності закривати,я думаю що навіть дуже зрадіють ініціативі,робити чужими руками добрі справи хто б не хтів ?

100%,згідна, що заради галочки- може получитися,,,думаю варто спробувати ....
може хтось знає звідки починати копати і хто взагалі згоджується брати участь.
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2011, 22:34

Я погоджуюсь віддати свій непотріб,так шо маякніть як шо шо .Більше нічим не поможу,дуже багато особистих справ найближчим часом буде як переїду до Тернополя,не знаю за що братись .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2011, 22:44

Радмила написав:Перлинка, дуже дякую, гарна ідея. Спробуєм реалізувати.Нам грошей треба і треба. Як раз думала, де б їх дістати. Бо перші спонсори як з'являться,то хочуть щоб був вже рух. А рух зробити без коштів тяжко.

Радмила,я шось не дуже поняла за що ти мені подякувала,коли ми просили гроші в відділі освіти на наші шкільні міроприємства-то було 15 років тому,не знаю чи вони там ще досі роздають :crazy:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 18 березня 2011, 23:27

Перлинка написав:Я погоджуюсь віддати свій непотріб,так шо маякніть як шо шо .Більше нічим не поможу,дуже багато особистих справ найближчим часом буде як переїду до Тернополя,не знаю за що братись .

дякую Перлинка!!!
Я нажаль нічього одна зробити не зможу(з часом напряг та й не дуже я компетентна у таких питаннях),але можу брати активну участь і допомагати в організації цієї справи.Це діло не для однієї людини,тут треба групу активістів..Так хочеться бути потрібною-для тих хто найбільше потребує допомоги..
Дуже б хотілося щоб ця ідея стала реальністю і приносила користь..
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення TanenRom » 19 березня 2011, 00:37

Yummy mummy я ось подумала, а може звернутись за допомогою до наших волонтерів?
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Yummy mummy » 19 березня 2011, 00:50

TanenRom написав:Yummy mummy я ось подумала, а може звернутись за допомогою до наших волонтерів?

гарна ідея,дякую Таня!! ;-)
Волонтери !!!Що думаєте на рахунок цих ідей?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення ksana » 19 березня 2011, 01:47

Yummy mummy, гарна ідея про соціальний магазин. треба щось по шаманити і може вдасться таке зробити. :гуд: навіть можливо вдалося би створити соціальне підприємство. правда приміщення - то питання: де його знайти дешевим або безкоштовним. думаю, варто пробувати виходити на міську раду. в разі чогось, звертайтеся. чим зможу, то допоможу.
ще одне, чи можна детально написати про роботу таких магазинів за кордоном (бажано писати в пп)
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення happymami » 19 березня 2011, 02:51

ви знаєте, останнім часом бачу стільки допомоги від міськради в питаннях моїх знайомих...
1. Проект -Художники без майстерень - дали приміщення для майстерні
2. Проект фольклорної школи - підтримують перший захід фінансово
3. Садік для непривитих - приміщення

забула шо там ше хто дістав від влади, але реально або то наша влада така стає близька народу, або так піаряться, але шанс є. По крайній мірі вони відкриті до спілкування, то я вам вже вєрняк кажу
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marichka » 19 березня 2011, 15:02

Гарна ідея,щоб таке було в Тернополі.Сама б з радістю принесла деякі речі.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Yummy mummy » 19 березня 2011, 22:34

happymami повзнавай будь-ласка в своїх знайомих куди в такому випадку звертатися,з чього починати?
Дівчата дякую за відгуки та ідеї,тут важлива думка кожного...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей