Глобальні оголошення!

Неправдиві історії або ті, в які важко повірити. Неймовірне

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Неправдиві історії які ви чули

Повідомлення mala-karta » 26 липня 2010, 14:32

во-во

от ті, які дійсно серйозно займаються спелеологією, саме так і виглядають :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Re: Неправдиві історії або ті, в які важко повірити. Неймов

Повідомлення mari » 04 березня 2011, 23:44

А ви вірите в Атлантиду яка щезла??? Кажуть що можна її побачити через Гугл при розгляді океану.

А як щодо позаземних цивілізацій? Може НЛО бачили?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 05 березня 2011, 00:16

я видела, в Одессе на небе )) Высоко в небе (как самолёт тоже размером) прямоугольной формы такой цвет... как лампа дневного освещения, белый-белый, светящийся. Это было во второй половине дня, светло еще было.
Если всё-таки Нам дают правдивую инфо о календаре майя, то думаю, не зря их календарь заканчивается 21.12 2112
А про асексуалов... У меня тоже мысль была: а что если люди решат не продолжать род, и что тогда будет? )) какое 2е пришествие?.. к кому?..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Vika » 05 березня 2011, 03:03

на рахунок кінця світу . В Біблії ж написано ,що нікому не дано знати коли прийде кінець світу , а тільки самому Господу Богу .Виправте якщо я помиляюся .а якщо добре погуглити то можна знайти десятки разів коли люди очікували того кінця і все безрезультатно , як бачите .
Vika Офлайн

Повідомлення mari » 05 березня 2011, 11:39

Я все турбуюсь щодо НЛО і Атлантиди. :hhh:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Vika » 05 березня 2011, 15:42

А Атлантиди чого :D Ну добре нло експерименти там всякі любить проводити .а Атлантида лежить собі під водою нікого не чіпає :D а якщо серйозно я мабуть більше схиляюся до того що вона таки була .принаймні чомусь знайдена інформація мене підштовхує в це вірити . до слова в існуванні Трої теж спочатку сумнівалися аж поки Шліман опираючисб на легенду її не розкопав .
Vika Офлайн

Повідомлення Sawwku » 16 березня 2011, 17:24

в НЛО я чомусь слабо вірю... робити тим зеленкам нема чого, крім як пертися, щоб глянути на нас-безподобних? :lol:
а от Атлантида хотілося б. щоб таки існувала. сподіваюся, хоч колись людство мало більше клепок, ніж зараз...

а в домових ви вірите?
мені колись на новий рік запхав повідок, розчіску і пшикалку в комод, припертий дверцями до стіни. я так думаю, що то мій кіт його попросив, бо то були самі його ненависні речі :grin:

а ще, коли я вагітна була, то ми затіяли ремонт. то тільки майстер включив перфоратор і почав стіну довбати, мала закіпішувала - і перфоратор перегорів :)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Marta » 16 березня 2011, 18:24

В Атлантиду вірю, в НЛО вірю, в домових не хочу вірити, хоча не виключаю, що може бути "щось", але воно явно не добре і не миле...Святити хату треба частіше.
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 16 березня 2011, 18:31

А ще на рахунок домових- моя сестра вірить, і був випадок, що в неї ні з того ні з сього пропала одна річ.
Отак-вона поставила на поличку, відвернулася-а її нема. Все обшукала, все перерила, нема.
Вирішила, що домовий забрав. :men: Ну а хто?...Сама була вдома. Навіть мама повірила в домового. (теж любитель дивитися всякі "Битви екстрасенсів" і передачі по СТБ. :grin: ), шукали ту річ дооооооовго.
Аж поки якось не ремонтували двері (а в нас в тій кімнаті двері такі, не знаю, як називаються, як шафа-купе відсуваються), то та річ просто-напросто тоді з полички впала за двері, і сестра її ними засунула. Все банально і просто.
Marta Офлайн

Повідомлення Sawwku » 16 березня 2011, 18:51

хата святиться регулярно, декілька років тому, коли в Тернопіль привозили ікону Божої Матері, то одну ніч вона тут була. тому я не вірю, що тут щось зле живе.
а ті речі ми не могли б самі засунути, навіть якби хотіли. бо то важка мебель, одному її не здвинути. і 31го числа вона стояла впритик до стіни, а 1го вже була відсунута десь на 5 сантиметрів...
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей