Sawwku написав:а в Політесі є такий собі викладач ОБЖ Балу. оригінальний такий дядечко. його пара то був справжній антидепресант. хоча то тільки для дівчат, бо хлопців міг смачно покрити трьохповерховим.
кажуть, що в аеропорту Гамерики (чи то Чікаго, чи то Бостоні :? ) в чоловічому туалеті хтось написав "Балу - ***". отака інтернаціональна зірка
lore1ei написав:Чула про Балу від чоловіка, а ще про бабу Рому)
А баба Рома єдина до кого на пару мій Коханий жодного разу не спізнився, а це , знаючи свого чоловіка, ну просто дуже важко для нього.Sawwku написав:а в Політесі є такий собі викладач ОБЖ Балу. оригінальний такий дядечко
) підозрюю шо не любила вона мене через те, що я виділялась посеред групи, причом в хорошу сторону.lore1ei написав:А чого Єрьоменко дуже навчив?
я через день ходила на "болото" (там наш корпус новий був). і от перед захистом вона мені каже, що моя робота не може бути допущена і ми зустрінемося наступного року - в вересні (на те шо в вересні в мене має бути дитьо, вона сказала нічо, то ше рік почекаю). прийшлося з своєю роботою йти до ректора :o :o допустили. на захист вона не прийшла, але сиділа її сестра, яка замість неї хтіла мене на чомусь загнати, але зась, свою роботу я зналадобре, майже на памєть
(як виявилося така вимога була тіко до мене, бо вагітні поблажок забагато мають). наступного разу вже тре було 20 балів набрати... третій раз я їй привселюдно виговорилася шо я про неї думаю і о діво - здала

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей