Глобальні оголошення!

Домашні пологи :)

Чи зважилися б ви на домашні пологи?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Домашні пологи :)

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 17:29

mala-karta написав:знаєш, не мало б значення, чи це було б через те, щог я народжувала вдома, чи через будь-яку іншу хворобу.

дівчата, правда, не розумію я навіщо наражати на небезпеку навіть не стільки себе, скільки дитину... Для мене це все просто "мухи"... Як на мене краще найти хорошого лікаря і домовитись про максимальну природність пологів, от і все...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 14 березня 2011, 17:32

Ludmila написав:просто хочу зрозуміти справжні мотиви ДП.

я хотіла б народжувати спокійно, без лишніх очей, слів, рухів. Щоб все було спокійно. Щоб ніхто не заважав.
Щоб лягти з новонародженим у власне ліжко,...

Але, разом з тим, я все ще дуже боюсь, що щось може піти не так. І крім того, мене б явно чекала б ватага глядачів.
Тому, особисто для себе я не бачу варіанту ДП.

Хоча розумію прекрасно тих, хто хоче народжувати вдома.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 14 березня 2011, 17:36

Oksana, бачиш, я дуже багато помічаю, що якщо пологи йдуть досить швидко - то лікарі готові не втручатися.

А якщо довше - то зразу починається, давай тобі капельницю, а то так до завтра будеш народжувати, а давай проколим пузир - швидше все піде.
Я вважаю, що всі ці маніпуляції - досить шкідливі.

АПД:
Але під час пологів мені так хотілося, щоб від мене відчепилися, що погодилася б практично на будь-що.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 14 березня 2011, 17:39

А нашо цей весь цирк зі швидкою під вікнами,якщо в результаті всеодно доведеться звертатись до лікарів?

Я ніяк не можу допитатись основонї ідеї навіщо взагалі народжувати вдома,кому від цього краще чи легше,чи ви думаєте ,що то не так безболісно?Чи що буде швидше?чи від того родяться здоровіші діти?

Так як народжую я за 1,5-2 години переймів і за 2 потуги,без стимуляцій розривів та тріщин дай Бог кожному родити.Останні два рази навіть не кричала.І я би певно мала бути першою за домашні пологи ,з огляду на свій досвід.Тільки не розумію ,навіщо піддавати малюка та себе такому ризику.Адже раз на раз не приходиться.Хоч я оптимістка вірю завжди у краще,але не сліпо.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 17:42

так я про те і кажу, щоб знайти хорошо лікаря, який вас влаштує в такому випадку. Домовитись про природність пологів, і немає проблем, і ризик все таки значно менший чим дома. Тим більше, знаю що є тепер пологові які самі практикують природність пологів.
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 14 березня 2011, 17:44

Перлинка написав:.Останні два рази навіть не кричала

ну, мої пологи були значно довші, але я також не кричала

Перлинка написав:Я ніяк не можу допитатись основонї ідеї навіщо взагалі народжувати вдома,кому від цього краще чи легше,чи ви думаєте ,що то не так безболісно?Чи що буде швидше?чи від того родяться здоровіші діти?

тому що так комфортніше.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Tajga » 14 березня 2011, 17:46

mala-karta написав:я хотіла б народжувати спокійно, без лишніх очей, слів, рухів. Щоб все було спокійно. Щоб ніхто не заважав.
Щоб лягти з новонародженим у власне ліжко,...

Це точно, щоб без лишнього всього. Відчути сам процес досконало, без відволікань, відчути дитинку. Щось таке трохи було в других пологах, але все одно відчувала себе не головним героєм, і навіть не учасником, а так, піддослідною тваринкою. :hhh: І це при тому, що компанія підібралась досить таки непогана: моя тітка, акушерка та лікарка. Але мені все одно присутність сторонніх страшенно заважала та усвідомлення того, що вболівали вони за мої пологи більше через те, що хотілося на обід, і так і не змогли собі відмовити в тому, щоб трішечки (ну зовсім трішки :ugeek: ) прискорити процес...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Marta » 14 березня 2011, 17:48

Писала-писала, а ви вже стільки настрочили і того самого....)))

Так, мені також Дашина розповідь не видається агітацією, а тільки як власний досвід.
Молодець, що написала. :o
Проте, читаючи від дівчат, що "ми будемо рівнятися" і "наступну дитинку мабуть теж дома!..", то стає моторошно...
Даша взагалі унікалка і екстремалка і має особливий стиль життя, так що рівнятися під одну копірку не варто.
І думати, що раз в неї так кльово получилося, а я чим гірша-також не варто. А як щось станеться, кого винити?...
Завжди думати треба головою. Все зважувати. Ставитися з відповідальністю до життя свого і життя своєї дитини, мінімізовувати негативні якісь наслідки.
Зараз взагалі лояльне відношення в пологових, не те, що раніше. І стимулювати будуть тільки після вашого підпису, хіба ні?..І три дні тримають, і за ГВ...
І як треба, кесерево зроблять, і надріз, і зашиють потім, (а хто дома зашиє, як порвешся?), а як, не дай Боже, яка кровотеча відкриється?..Та то можна багато випадків описувати таких, і , якщо вони стануться в пологовому- є великий шанс спасти дитину і себе. Звичайно, всі ми під Богом ходимо і деколи і в пологовому лікарі безсилі, проте, там хоча б є шанс.
Так, є сторони за і проти. але почитайте відгуки про Дашину розповідь! "О, є на кого рівнятися! Будемо працювати над цим! Другу дитинку дома!" та інше. :scare:
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 14 березня 2011, 17:49

mala-karta написав:тому що так комфортніше.

Не думаю,що то той випадок ,коли треба гнатись за комфортом,краще я потім поїду відпочивати на комфортний курорт з живою та здоровою дитинкою :) .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Tajga » 14 березня 2011, 18:01

Marta написав:але почитайте відгуки про Дашину розповідь! "О, є на кого рівнятися! Будемо працювати над цим! Другу дитинку дома!" та інше. :scare:

не памятаю, чесно, що саме писала я, часу передивлятися не маю.. Але.. я роздумую над ідеєю ДП ще після перших пологів в пологовому, я і на другі не дуже спішила туди, прийшла так би мовити, впритик, на перейми практично. :hhh: Тож Дашині пологи для мене лише продовження моїх власних думок, а не агітка та вказівка до дії... Ми ж не зомбі, справді... :head:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість