Глобальні оголошення!

Домашні пологи :)

Чи зважилися б ви на домашні пологи?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Домашні пологи :)

Повідомлення Natalinda » 14 березня 2011, 16:54

mala-karta написав:ну, чомусь в Нідерландах прийнято народжувати вдома?
не думаю, що всі там з медицинською освітою

ет, певно ми про різні речі говоримо
Я про ДП самій вдома, а акушерка теж вчиться на акушерку я так розумію, навіть в Нідерландах? Чи нє? Чи там просто собі тьотя без освіти така яка пологи любить приймати...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TanenRom » 14 березня 2011, 16:58

Natalinda написав:Я про ДП самій вдома, а акушерка теж вчиться на акушерку я так розумію, навіть в Нідерландах? Чи нє? Чи там просто собі тьотя без освіти така яка пологи любить приймати...

ми ж обговорюємо ДП - тобто розглядаємо факт народжувати як з акушеркою, так і самій, чи з чоловіком, але вдома.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 14 березня 2011, 16:58

TanenRom а якщо так:
1. Ускладнення при пологах вдома
2. Ускладнення при пологах в пологовому, навіть тому де немає реанімації
Де більша ймовірність дитині допомогти?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення mala-karta » 14 березня 2011, 17:00

Natalinda написав:ет, певно ми про різні речі говоримо
Я про ДП самій вдома,

ну, Наталя, моя думка, що якщо я вже раз народила, то це досить хороший досвід - ну, дмаю, не гріший ніж в акушерки, яка приймала чиїсь пологи.

ну, пологовий же ж також не панацея у багатьох випадках?
коли випадіння пуповини - то кесарське далеко не зажди рятує...
А коли меконій в легенях?
А коли дитина просто не дихає?

Не завжди ж рятують.

Я теж не за те, щоб ДП до побєди, не зважаючи ні на що.
Якщо жінка вже далі не може, чи ви никають якісь сумніви навіть вже в процесі - не бачу нчого поганого в тому, щоб звернутися до лікарів.
Але, разом з тим, не вважаю ДП невиправданим ризиком. Навіть і без акушерки.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 14 березня 2011, 17:00

TanenRom написав:Перлинка ми уже неодноразово тобі тут писала, що трагічні наслідки можуть бути як і в пологовому, так і при ДП.
наприклад, якщо ти обереш для народження своєї дитини пологовий, у якому не буде хорошої реанімації???тоді трагічний наслідок буде 100% - і лікарі тобі не допоможуть.

Дякую за відповідь,але на моїй персоні такі приклади приводити не варто,цур тобі :crazy: ;-) :niger:

Я для пологів обираю максимально безпечний та обладнаний заклад,якщо б жила там де нема реанімації,поїхала б народжувати туди де є.Тобто ,якщо б жила в селі чи в районі,то однозначно б зробила все можливе,щоб родити в обласному центрі.
Востаннє редагувалось Перлинка в 14 березня 2011, 17:12, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 14 березня 2011, 17:01

mala-karta написав:аякже
так само і в пологовому помирають дітки і мами.

дівчата, хоч закидайте мене чим хочете, але цієї фрази я точно ніколи не зрозумію!!! Іра, ти б змогла нормально жити, усвідомлюючи, що якби ти родила в роддомі, то в разі ускладнень дитя могли б врятувати??? Ти так би собі і говорила, що і роддомі помирають? Незнаю дівчата, незнаю... Я щиро рада за Дашу, рада, що в неї все пройшло супер, але... Не розумію, як можна говорити про те, що якби ви усвідомлювали, що в роддомі дитятко могло б вижити, що реанімування дитинки подарувало б їй життя, ви б продовжували нормально жити, бо і в роддомі помирають... Кидайте в мене тапками чи чимось іншим, але або я не розумію просто того всього, або ви, дякувати Богу, не розумієте, що таке втратити новонароджене дитя
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Natalinda » 14 березня 2011, 17:02

TanenRom написав:ми ж обговорюємо ДП - тобто розглядаємо факт народжувати як з акушеркою, так і самій, чи з чоловіком, але вдома.

Ну для мене це різні речі.
Акушерка це спеціаліст по прийманню пологів, якщо так можна виразитися. Тобто має досвід, знання і каже мені шо робити шоб було легше і краще для мене і для дитини. Вона може багато чого зробити. Наскільки я знаю то і в пологовому приймає пологи акушерка, а лікар постільки поскільки, коли вже справді шось дуже серйозне.

А сама вдома, бо прочитала масу літератури.........

Це ж в принципі різні речі, принаймні для мене
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 14 березня 2011, 17:04

Natalinda на мою думку наслідки рівні.

бо якщо немає в лікарні реанімації - то як вони будуть допомагати дитині???
коли була вагітна,читала про домашні пологи, дуже мені сподобався такий варіант - народжуєш з акушеркою вдома, під вікнами стоїть реанімаційна дитяча швидка допомога, яка у будь - який час може надати допомогу і відповідно доставити маму та дитину в лікарню!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Ludmila » 14 березня 2011, 17:10

mala-karta написав:[якщо я вже раз народила, то це досить хороший досвід - ну, дмаю, не гріший ніж в акушерки, яка приймала чиїсь пологи.

На мою думку це неможливо порівнювати! Досвід, звичайно хороший, жінка, яка народила хоч би одну дитину знає як проходять пологи, однак, думаю цього зовсім не достатньо, щоб народити самостійно. Навіщо відмовлятися від кваліфікованої допомоги лікарів-професіоналів? Невже народження дитини наодинці, без підтримки є кращим варіантом?
P.S. Не хотіла нікого образити, просто хочу зрозуміти справжні мотиви ДП.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення mala-karta » 14 березня 2011, 17:25

Oksana, якби моя дитина померла, я б ніколи не могла собі цього пробачити.
І завжди б думала, що ябки не це, то все могло б бути по іншому.
І знаєш, не мало б значення, чи це було б через те, щог я народжувала вдома, чи через будь-яку іншу хворобу.
Я би звинувачувала себе, що не поїхала в пологовий, чи що під час вагітності не пила вітаміни, чи що повела дитину туди, де були хворі, чи що не додивилась...

яале я все ж вважаю, що пологи - це природній процес. Так, щось може піти не так. І не тільки в пологах.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей