Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення happymami » 10 березня 2011, 01:54

28 днів (2000). Драма з Сандрою Баллок. Але приємна драма. (Не плутати з фільмом "28 днів потому")
Як повинна поводитися молода, розпещена славою і грошима письменниця? Гвен Каммінгс вирішила, що їй можна все: розладнати весілля сестри, напившись до напівсмерті, викрасти лімузин, рознести вщент сусідський будинок. Але реабілітаційний центр для хронічних алкоголіків, на думку нью-йоркського суду, повинен її протверезити. За 28 днів їй належить стати зовсім іншою людиною.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Tajga » 14 березня 2011, 01:37

А я подивилась вчора інший оскароносний фільм - Чорний лебідь. Наталі Портман отримала Оскар за найкращу жіночу роль, і не дарма! Фільм вартий перегляду. Історія про прагнення до досконалості навіть через самопожерву. А ще, може то я одна така темна, але ніколи не цікавилась тим "Лебединим озером" (балета навіть по телевізору не бачила..) :oops: А це під враженням від фільму почитала лібрето. Тепер хочу на балет...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення oksana.tesliuk » 14 березня 2011, 01:41

mari написав:Вчора дивилась- Король говорить. Дійсно хороший фільм.

Хотіла теж цей фільм порадити, але бачу запізнилася :)
Вчора теж його подивилася. Так пройняло, що аж всю ніч снився. Таки Оскірів задурно не дають! :roses: :thumbsup: :o
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення oksana.tesliuk » 14 березня 2011, 01:43

Tajga написав:А я подивилась вчора інший оскароносний фільм - Чорний лебідь.

Вчора шукала цей фільм в Неті - марно. Можеш порадити якийсь лінк?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Tajga » 14 березня 2011, 01:52

oksana.tesliuk, качали з торента
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення lore1ei » 14 березня 2011, 10:06

Я теж дивилась в суботу той Чорний лебідь. Ні, такі фільми не для мене. Дуже психологічно важкий, я як його глянула, потім до мене мала підбігла обнятись, то я щоразу дьоргалась. Плюс нудний. Сюжет постійно один і той же.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krasunja » 14 березня 2011, 10:23

Чорний лебідь - фільм теж не для мене видався. Дивилась його щось в три підходи бо не могла зараз його подужати. Особливо ті криваві сцени, як не нігті до крові то ще щось... О ні, це фільм для таких як я... Мені щось таке полегше, щоб душу відвести. Бурлеск з Крістіною Агілерою як на мене набагато кращий. Турист можна подивитись. Вчора дивилась "Любов та інші ліки" з Енн Хенуей - теж так нічого, на початку правда трошки забагато інтимних сцен а взагальному може бути!
Зображення
krasunja Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 94 раз.

Повідомлення happymami » 17 березня 2011, 00:04

"Потому что я так хочу". Комедія. Спокійна, без надриву живота. Про маму і її трьох доньок. Ну і про любов, звичайно ж. З дітьми не дивитися, бо там багато сцен з поцілунками ;-)

28 дней з Сандорю Баллок. Мелодрама. Дуже мила, але не надто особлива. Звичайна собі мила стрічечка

if only (Если только). Драма. Я в кінці так зревілася... Але зрозуміла, що інколи треба більше цінувати оточуючих...
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення krasunja » 17 березня 2011, 10:56

happymami Дуже мені подобається Дженіфер Лав Хьюітт, всі фільми за її участі як на мене варті уваги!!! "Мілашечка" здаєтьється так характеризують її оточуючі від старшого чоловіка до маленького хлопчика в "Якщо б тільки". Фільм справді заставляєть задуматись над тим, що варто таки жити кожен день так, наче він в тебе останій!! :гуд:
Зображення
krasunja Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 94 раз.

Повідомлення happymami » 19 березня 2011, 02:18

krasunja написав:"Мілашечка"

оооо. я цього ще не бачила. Перегляну ;-) ;-) ;-)

Мамусі, цей фільм ви просто не можете не подивитися. Огнеупорный (Fireproof)
— христианский фильм 2008 года.
Вначале отзывы о фильме были в целом негативными, однако во время проката фильм получил большой успех, Огнеупорный стал самым кассовым христианским независимым фильмом 2008 года, сборы составили более $ 33 000 000.
Фильм получил награды от евангелических христианских организаций, в том числе Best Feature Film Award в 2009 на независимом фестивале христианских фильмов в Сан-Антонио.

Заходя в горящий пламенем дом, капитан пожарной команды Калеб Холт действует по-старому, но верному правилу пожарных: «Никогда, не оставляй товарища в беде». Приходя же домой, где его ждёт жена, чувства и любовь к которой давно угасли, Калеб Холт живёт по своим собственным правилам и согласно своим собственным интересам. На работе Калеб Холт всегда старается, и спасает других, но как же ему спасти свой брак? И только любовь Божья, изменившая его сердце способна помочь Калебу востановить брак. Но путь к вере в Бога, к вере в Божью любовь нелёгок если человек не способен принять Божью любовь. Невозможно любить - не имея любви. Бог способен помочь и соединить брак на грани развода, и 40 дней начинают длиться всю жизнь. Трудное в начале становится позже лёгким и приятным. Вот, что делает Бог в сердцах людей. Вот что действительно помогает... Вот, что действительно работает...
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей