Глобальні оголошення!

Трохи про йогурти

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Спільне замовлення заквасок для йогуртів

Повідомлення TattyMummy » 05 січня 2011, 18:23

Milichka, температуру можна помяріти, наприклад, поставити тарілочку налити трошки води і запхати термометр для дит. ванночки. (але посудина повинна бути скляна, якщо і баночки скляні, якщо пластикові, то посудина пластикова)
"Переквашую" - 1-ий раз суха закваска, 2-ий раз - йогурт, 3-ій раз - йогурт... 4-ий раз суха закваска.
Востаннє редагувалось TattyMummy в 05 січня 2011, 18:36, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення flower » 12 лютого 2011, 14:59

звертаюсь до тих хто пробував ті закваски для йогуртів, як вам вони? бо не проти спробувати, памятаю колись мама в дитинсві нам робила йогурт то смачний получався, але вона в когось брала закваску рідку а потім з кожного разу лишала частинку для наступної порції, це шось схоже?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Руженка » 12 лютого 2011, 15:50

Ми пробували!!! Класно!!!! Йогурт реально прикольний виходить, а спосіб приготування такий як ти написала. Головне, щоб не перекис, то тоді треба нову закваску брати. Для того, щоб йогурт був хороший, потрібно правильну температуру. Радять придбати йогуртницю, але можна робити і в термосі. В мене йогуртниці нема, то я робила в термосі і в банці. Але одного разу в кімнаті було мабуль зажарко і він мав неприємний присмак(як кислого молока давнішого).

Порада: Якщо будете замовляти, то замовляйте, хоча б заквасок 5 шт!!! А то ми замовили тільки 2 і зараз шкодую, бо мало....(бо як показав досвід можуть бути форс мажорні обставини)
Руженка Офлайн

Re: Трохи про йогурти

Повідомлення olgakr » 12 березня 2011, 16:22

Ми пєм йогурти лиш інколи магазинні від галичини. Треба сробувати робити і собі вдома, Маринка любить
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Ірyшка » 12 березня 2011, 17:27

І нам в йогуртниці не получаються йогурти,також виділяється сироватка,мені на смак як кефір....
Ірyшка Офлайн

Повідомлення Liza » 20 березня 2011, 00:04

а може у вас йогурти не получаються через нехороше молоко? магазинне, наприклад. я десь чула, що в когось неполучається йогурт з магазинного молока, але не пояснювали, як то виглядає.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Nymydora » 20 березня 2011, 13:47

ми робимо в термосі - задоволена! правда теж трохи сироватка виділяється, але коли трохи підігрію, то робиться однорідний і такої консистенції, як магазинні.
Вчора трохи перетримала, то кислуватий вийшов, як кефірчик, але все-одно добрий: сама майже все з'їа, малому мало, що лишилося, видно, буду доробляти. :grin:
Дякую TanenRom за закваски!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 20 березня 2011, 15:23

Nymydora та немає за що!!!
їжте на здоров"я!!! :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення flower » 30 листопада 2011, 18:58

Дівчата а як тою йогуртницею користуватись, скільки приблизно годин сквашується. Мама мені вислала йогуртницю де зразу на літр ємкість, в інструкції ні слова по англійській, всьо італійською, а там ще рецепти якісь є. Я то дам шоб мені переклали, але хочу йогурт завтра вже зробити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mariana » 30 листопада 2011, 19:10

Сквашувати то залежно від продукту який сквашується, кожен має свій час. Я наприклад йогурт 5-6 сквашую.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей