Глобальні оголошення!

Молокопродукти у дитячому раціоні

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Молокопродукти у дитячому раціоні

Повідомлення olgakr » 12 березня 2011, 15:28

Я з 8 місяців по трохи почала давати молочні каші, розведені водою, сир, а от кефір не пємо і досі . Зараз улюблена страва - це налисники.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення krapk@ » 12 березня 2011, 16:21

ми з кисломолочного щодня їмо домашній йогурт, а з молочного вранці вісяну кашу
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: кисломолочні???

Повідомлення happymami » 12 березня 2011, 17:45

мася написав:Тернополянки де берете кисломолочні продукти для своїх янголят? ну і взагалі які торгові марки хто пробував?? а то ми сиділи на домашніх придуктах а зараз не сезон і це стало трохи дилемою :)

я купувала все домашнє в сусідки. Зараз корова тільна і капєц. Купую сир Презідент (в квадратних упаковочках). Як на мене - він максимально наближений до домашнього. По 500 грам там здається. Бо в тих пачечках шо по 200 грам, то не сир а трава. Ні смаку ні запаху сиру...
Сметану і молоко і кефір беру або з Радивилівського заводу або Молокію. Хоч чула шо то всьо там з порошка ае смак мене більш менш задовольняє, то й є як є. Масло - тільки Польтавське вагове. А на днях хресна передала кавалок лановецького. Ситне, жирне.
А якшо йогурта собі захочу - то Галичину. Дітям по 2 ковточка даю.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Nymydora » 13 березня 2011, 23:03

купуємо домашнє молоко (див. тему про домашнє молоко), з нього робимо йогурт і кисле молоко. На базарі в одної і тої ж тьоті купую сметану і сир. Частину сметани з'їдаємо, з частини збиваю масло.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення олеся » 25 листопада 2011, 01:09

mala-karta написав:а мій Ромка тааак почав любити молоко!
ну майже як сочок...

І мої двоє пють молоко в великих кількостях 3 літри на двох за 2 дні, а деколи і то мало. А скільки можна його пити дітям щоб не забагато було???? :beer:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення TanenRom » 27 листопада 2011, 03:21

олеся знаю що Комаровський в одній з програм розказував: "До року - категорично заборонено, від року до трьох - стакан в день, після трьох - в необмеженій кількості". (це про коров"яче молоко)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Nymydora » 27 листопада 2011, 03:36

не знаю, кажуть що кип'ячене коров'яче дуже важке на травлення, забиває судини. Тому його краще не пити взагалі. Сире можна, якщо 100% впевненість у корові (ми час від часу п'єм, малому не ризикую давати).
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення олеся » 27 листопада 2011, 13:31

Nymydora написав: Сире можна, якщо 100% впевненість у корові

ми беремо молоко в знайомих тому в якості впевнена, але беремо через день тому в перший день даю сире, а на другий кипячене. А що там на рахунок забивання судин???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Re: Манна кашка

Повідомлення krapk@ » 12 січня 2012, 18:10

а я навіть не знаю що давати якщо молоко не можна. Ми вранці кашу вівсяну але лише молочну, ввечері сир з йогуртом, після сну встає то аж плаче за молоком, а дам чаю, то швиряється чашкою. В обід то їсть супи овочеві, м'ясо і рибу. Та я теж пока чашку молока не вип'ю вранці, то не проснуся-як дехто від кави. А манкою себе балую, часто як голодняк в 11 вечора наскочить, бо 10 хвилин і готова, а картоплі пока начистиш то вже їсти перехочеться. Моя думка після року-1,6 і в міру, МОЖНА
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Манна кашка

Повідомлення олеся » 12 січня 2012, 18:19

Мої зараз молочного взагалі не їдять... А раніше старший їв манку, та і менший був такий період що їв. Зараз відмовилися, то я і не наполягаю...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість