Enigma » 10 березня 2011, 11:32
У мене дві знайомі одружилися вдруге, вже маючи діток від першого шлюбу. Дуже хороші в них сім"ї. А на рахунок того, яке відношення буде в чоловіка до твоєї дитини, то це залежить від людини. У мого дядька була жінка у якої від першого шлюбу був хлопчик, то дядько в ньому душі не чаїв. Навіть, коли в них вже народився спільний син, то він до обох відносився однаково. Думаю, якшо людина хороша, вона ніколи не буде ображати чужу людина. Але жінки вдруге рідко помиляються ;-) І кожна жінка має право на щастя: не повезло перший раз, значить це було не ваше і обов"язково повезе вдруге.
Пам"ятаю я колись була консультантом в Ейвоні (ше в школі), моїм координатором була жінка, яка в 16 років вийшла заміж і народила в 17 дитину. Потім вони розійшлися і вона сама виховувала донечку. Їй на той час, коли ми з нею познайомились було вже майже 30. І вона теж казала, шо вже нікого не знайде. Але їй подружка запропонувала роботу на якійсь фірмі і в неї там закохався директор. Зараз вони одружені і, коли я її бачила останній раз, вона казала, шо щасливішою не була ше ніколи.