Глобальні оголошення!

Аборт - як сприйняти новину?

Re: аборт - як сприйняти новину?

Повідомлення mari » 03 лютого 2011, 10:55

mala-karta написав:дівчата, а якби ви взнали, що якась ваша знайома зробила аборт?
як би ви до цього віднеслися?
змінилось би ваше відношення до тієї людини?

---Якщо б мені про це моя знайома розповіла я б зрозуміла що вона про це хоче поговорити, така собі психотерапія дома. Коли болить душа людині часто хочеться поділитись, оправдати себе, пожалітись. Я б слухала і мовчала, поки говорить вона. Думаю це було б довго. Сльози і біль.

---Віднеслась б спокійно- болюче.Не рвала б волося на голові і не кричала б. Порекомендувала їй однозначно б церкву, священика і молитовник.

---Судити- не судила б, але обовязково б спитала що смогло б завадити це зробити? Подумала де тоді була я і чому в цей час з нею не спілкувалась. І так як маю таких пацієнток, то знаю що післяабортний с-м то страшна річ і провина поїдає людину потрохи, тому занотувала б собі що повинна телефонувати їй щомісяця і питати як справи.

Колись коли я була студенткою і нещодавно була поруч в реєстратурі на Суворова з жінкою одною а потім другою які ішли на аборт. Ця система працює просто: приходить жінка і я каже: Я хочу на аборт. -добре. Ідіть здавайте кров з пальця.
Як просто все зробити :gore:
Я підійшла. Зразу скажу рот відкривається важко, щось тримає тебе на твоєму місці і проноситься багато думок- це її вибір і т.і. Ти не знаєш її, її житття і т.і.....Я то знаю яка це сила працює........................
Коли перший раз надумала підійти- жінки вже не було.
Прийшла додому і розказую чоловіку. А він на мене так сумно подивився і каже: Як би кошенят чи кішку яка має родити топили і ти б бачила, ти б підійшла швидше, ти б зрухалась бігом, ти б шукала як помогти? Він знає що мене чіпляє.

Другий раз така ж ситуація. Скажу вам там в реєстратурі вони щогодини.
Заставила себе. Підійшла. Порекомендувала ходити в нашу школу, дала нашу шкільну з дітками візитку. Памятаю ці пусті очі. -В мене вже є діти- сказала мені. Це не ваша справа. Вона була трохи старша(десь 40).- Прийдіть до нас, кажу.
Не почула. Може я погано говорила. Але це секунди. Коли я повернулась - її вже не було. Можу тішити себе що пішла подумати. Але в це не вірю. Зло не дає їм чути. І в наших силах треба старатись помогти їм до,як правило в них немає ніякої підтримки. Але знаєте скільки працюю, ще ніхто мене не спитав чи це робити чи ні.
Приходять потім.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Milichka » 03 лютого 2011, 13:16

ЛЕГКО БУТИ ПРАВЕДНИКОМ КОЛИ НЕМАЄ СПОКУСИ.
Я КАТЕГОРИЧНО проти аборту- зараз.
Але дуже вдячна Богові, що не дав мені робити цей вибір у років 18-20, коли повністю залежала від батьків, і знала відношення свого тата до такої події як народження позашлюбної дитини. Я невпевнена, що вибір був би правильний.....
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення mala-karta » 03 лютого 2011, 17:33

Milichka написав:Але дуже вдячна Богові, що не дав мені робити цей вибір у років 18-20, коли повністю залежала від батьків, і знала відношення свого тата до такої події як народження позашлюбної дитини. Я невпевнена, що вибір був би правильний.....

ой, Мілічка, як же ти права!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Liljondr » 28 лютого 2011, 00:17

я , ось зараз почитала цю тему.

Бог навчає нас не судити інших. Судитиме їх - Він.
Але в мені щось би зламалося. І ця близька людина для мене вже мабуть не була б близькою. Я б вже не змогла з нею говорити про найпотаємніше, радитися і тішитися разом із нею. Я б завжди памятала, що вона вбивця. Ця людина стала б для мене лише "знайомою".
Та я б молилася за неї. За те щоб вона розкаялася і щоб Бог їй пробачив за скоєне.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення mala-karta » 28 лютого 2011, 00:53

eney написав:Лікарі помиляються. Моє народження цьому приклад.

eney, а що лікарі пророкували?
якщо не занадто особисте, звісно.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Любов » 09 березня 2011, 11:16

Сьогодні зранку подзвонила давня подруга, з якою разом вчилися. Поговорили, і тут вона каже, що завагітніла і не хоче цю дитинку :scare: , а сама починає плакати. Ледве її розговорила, виявляється чоловік не хоче, а вона не проти, мають вже дівчинку 8 рочків. Починаю заспокоювати, просити, благаю залишити дитинку, а чоловік, якщо її кохає, то зрозуміє і прийме з часом малятко, а може і ні, вже сама сумніваюся, , ну не може бути такої безвиході, починаємо разом шукати вихід з такої ситуаціїї. Та вона все одно невблаганна. в мене серце розривається, раніше ніколи так близько не стикалася з таким. Вже сама сиджу і реву :gore: , я її не засаджую ні в якому разі, але всеодно це дуже боляче. Як бути :( :gore:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Vika » 09 березня 2011, 11:32

Люба дуже співчуваю твоїй знайомій . А вона не може просто стояти на своєму і всьо . Не зроблю аборт і хоч хай трісне ? Чи чоловік може сімю залишити ? хоча чоловіків багато , а дітей Бог може і не дати більше . Можливо спочатку потрібно переконати її , щоб вона була тверда в своєму рішенні . Пояснити , чи зможе вона після аборту дивитися на свого чоловіка так само , як до ?
тут дуже багато хорошої інформації і купа посилань на інші антиабортові ресурси . Можливо хай прогортає , щоб впевнитися , що для неї важливіше . мені він допоміг стати категоричною в цьому питанні , хоча раніше була досить нейтральна .Надіюсь , вона прийме правильне рішення . :(
Востаннє редагувалось Vika в 09 березня 2011, 11:51, всього редагувалось 1 раз.
Vika Офлайн

Повідомлення Любов » 09 березня 2011, 11:43

Vika написав:Надіюсь , вона прийме правильне рішення . :(

і я молюся і надіюсь :(
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення mala-karta » 09 березня 2011, 16:34

Любов, я підтримаю тебе в молитві.

Дуже сумна ситуація :(
Але поговори з нею ще, Vika добре каже.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 09 березня 2011, 16:54

Любов переживаю разом з тобою, але скажу і свою думку, раз ти тут написала.
Як на мене головне в цій ситуації шоб рішення прийняла таки вона з чоловіком, а не будь хто інший.
Це важко, але вкрай необхідно.
Ой, дівчата, мурашки по шкірі :gore:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість