Глобальні оголошення!

Мене цікавить

Модератор: krapk@

Мене цікавить

Повідомлення krapk@ » 15 лютого 2011, 14:45

Зараз є багато сайтів де дівчата організовують спільні закупівлі. Мені дуже цікаво як вони виходять на тих виробників (особливо закордонних), як домовляються з ними-це не для власного бізнесу, а просто цікавість ;-) .
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Мене цікавить

Повідомлення mala-karta » 15 лютого 2011, 15:18

я маю досвід тільки з українськими.

Я просто написала на мейл, вказаний в контактних даних.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Русік » 15 лютого 2011, 15:57

З українськими зрозуміло - знаходиш гарного виробника або постачальника, отримуєш на запит гуртовий прайс або домовляєшся про знижку - і збираєш.
З закордонними варіантів кілька:
Я особисто маю посередника - фірму, яка на такому спеціалізується, тобто її людина знаходиться безпосередньо в країні замовлення (або просто в Європі - там все єдине) і замовляє на сайті, а потім надсилає той товар в Україну. При цьому зазвичай платиш за доставку по кг + додатково якісь збір (у відсотках або фіксований) за організацію.
Знаю дівчат, які самі роблять замовлення за кордоном. Здається, хтось з наших форумчанок так робить. Може, ще зголоситься розповісти. Я б і сама не проти так робити, але наразі руки не доходять самій розібратись з тими платіжними системами і т.д.
А третій варіант - то мати там знайомих, які для тебе за "дякую" замовляють товар. Потім можуть надіслати звичайною посилкою.

Мені наразі підходить перший варіант. На відміну від більшості оргів з того ж кідстаффу я маю точну інформацію про те, що замовилось, а що ні, та ще й в день замовлення! Для мене це було принципове питання при виборі посередника. Бо я особисто як покуець колись ще весною замовила дещо з Німеччини в дівчини з кідстаффа, то вона тільки через місяць мені змогла сказати - прийде моє замовлення чи ні.

А такі посередники є і для китайських сайтів, і для американських. На будь-який смак)
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 15:30

ну так зрозуміло, а от сам сайт з даними де шукати, просто в гуглі шукаєш виробників???
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення happymami » 07 березня 2011, 15:32

krapk@ написав:ну так зрозуміло, а от сам сайт з даними де шукати, просто в гуглі шукаєш виробників???

ну коли я шось собі шукала, то так в гуглі і писала, прміром "Парта дитяча Україна". Чи там "Пуховики Україна". Чи "Пуховики Львів". А гугл мудрий. Він такого покаже :thumbsup: ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Ази бізнесу

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 15:33

Як почати, з чого? Які кроки? Як з владою і податковою вирішувати проблеми? І чи існують такі проблеми? Може хтось щось знає?
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 07 березня 2011, 16:19

закордонні сайти через посередників у будь-якому випадку, оскільки доставка прямо з сайту значно дорожча.

а кого ти маєш на увазі під виробниками? аериканські/європейські виробники і так мають ім'я, нонейм, нобренд - сумніваюся що по них сп роблять. якщо ти про китайців. то на азіатських торгових площадках, типу табао і.т.д знаходять постачальника і через нього роблять закупку. або знову ж таки через посередника в азії
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Ази бізнесу

Повідомлення TanenRom » 07 березня 2011, 16:42

krapk@ я думаю варто почати з бізнес - плану, накидати основні тези, що це буде, що ти плануєш, твої передбачення на майбутнє.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення krapk@ » 07 березня 2011, 18:38

хочу одяг продавати, точніше вечірні плаття
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 07 березня 2011, 18:47

а я думаю попит вивчити :head: крапочка то ти хоч в азіатів плаття брати?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Я - розумничка!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей