Глобальні оголошення!

Прикмети під час пологів

Re: Прикмети під час пологів

Повідомлення гра з вогнем » 01 березня 2011, 01:12

а я теж знаю одну прикмету, коли ніж на підвіконня класти треба, але з пологами вона нічого спільного не має.
цікаво чому так багато прикмет з "покласти ніж, щоб відрізав усе зле"?

я з прикмет знала лише посвячений мак, мені ще на роботі дали. оскільки давали з добрими намірами і ніц в тому страшного, то я собі і взяла, щоб ро приємне згадувати. а більше нічого :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Enigma » 01 березня 2011, 10:50

Мені також і волосся розплели і шнурок на сорочці розв"язали. Сказали, шо так швидше народжу. Я казала, шо в забобони не вірю, а краще молитися буду. Так промучилась 18 годин і не народила. Потім мене то волосся так роздратувало, шо я зав"язала і вже нікого не слухала. І через 20хв родила :lol: Шо можу сказати: шкода людей, які вірять не у те, шо треба :)
Enigma Офлайн

Повідомлення Sawwku » 01 березня 2011, 11:03

і мені сорочку розв"язали і зняли резинку з волосся. правда після ночі конвульсій від потуг на голові такий дурдом творився, що цим вони мені комфортніше зробили :D . а от за що я дійсно зла - за те, що заставили зняти тряпчаний браслетик з руки :x . я з ним всю вагітність проходила, вважала своїм оберегом, а тут в самий відповідальний момент його забрали :gore:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Marta » 01 березня 2011, 16:01

А я сама дома все познімала, і цепочки, і сережки, розпустила волосся....
Не те, щоб я сильно в те вірила, по-перше, для мене так зручніше, а по-друге...Перестраховуюсь...)))))
Marta Офлайн

Повідомлення Tajga » 01 березня 2011, 16:42

О, з цим зав*язування-розв*язуванням... Моя знайома, коли ходила вагітна, то дуже ображалась, як їй хтось починав зав*язки на сарафані зав*язувати, бо, на узі, бачте, показало, що є обвиття пуповиною... То кожного такого добровольця вона розцінювала як ворога... :crazy: :stupid:
А щодо прикрас, то, здається, від них лишаються опікові сліди після електрошоку, якщо, не приведи Боже, спиниться серце і доведеться "запускати"...
А волосся... Розпускати не довелось, бо було закоротке. Я, бачте, начхала на інший забобон: не стригтися вагітною ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення КлубНіка » 01 березня 2011, 17:15

В забобони я невірю, тому наробжувала я з зібраним волоссям, щей з обручкою на пальці :)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Marichka » 06 березня 2011, 18:31

Мені також смішно,що людина ніби і мудра,і вважає себе практикуючою християнкою,а стригтись-не дай Боже,ходить запущена і т.п.Я стриглась,користувалась косметикою-як зичайно.В пологовому акушерка Бабій Н.В. заставила скинути обруч,розвязувала халат(мій власний був)-казала,що вона краще знає,бо багато працює вже!А на руці були чотки,які не знімаються(я так сказала)-для неї це був страх:)))
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення гра з вогнем » 06 березня 2011, 19:24

о. за обручку. я коли йшла на пологи то правилами лікарні не можна було на собі мати ніяких прикрас.

можливо я помиляюся, тому що про обучки інфо з розряду обс. одним словом чула таке: інколи в ілкарні може статися непередбачуване. наприклад реакція яка чи шо таке і руки (наприклад) можуть напухнути. тоді обручка дуже навіть може болю завдати і проблем.

особисто мене капали фізрозчином перед операцією, то я мала сильні набряки і з обручкою мені було б некомфортно.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення КлубНіка » 06 березня 2011, 19:41

mala-karta а мені навіть якби сказали зняти, то я б незмогла. Яще за тиждень до пологів хотіла зняти її, але пальці трохи набрякли і вона ні з милом ні з олією незлазила з пальця.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 06 березня 2011, 21:00

Nelya написав:Її підтримали усі, хто був тоді в родзалі - 5 чоловік.

у Вас были коллективные роды?
по теме: в забобоны не верю, но считаю, что в том, шо "так старі люди кажуть", что-то есть
Примет во время беременности и родов не знаю, только про не стричь волосы.
Я не стригла - исключительно по просьбе родственников.
А! все детские вещи были куплены мною заранее..
Про то что "отрежешь", или нельзя шить.... Знакомая шила на церковный праздник, дочка родилась с заячьей губой. Может, эти вещи и не взаимосвязаны
Бывает, ребенок рождается без конечностей...
А откуда вообще пошли забобоны? возникли на пустом месте?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей