Глобальні оголошення!

Одяг і взуття в садочок

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: одяг і взуття в садочок

Повідомлення гра з вогнем » 28 лютого 2011, 18:33

У нас були черевички еко на шнурках. дуже кльові, булиб ще - ми б купили ще.
Як для нас абсолютно однаково по часу вдягається зараз взуття на шнурівці і на липучці.
Може тому. що ми ше маленькі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 28 лютого 2011, 18:38

гра з вогнем написав:Як для нас абсолютно однаково по часу вдягається зараз взуття на шнурівці і на липучці.Може тому. що ми ше маленькі.

Ну, ви набагато старші за нас, наприклад...))
Я думаю, то не від віку залежить, а від дитини і від витримки мами і бажання те все шнурувати. Мені подобається попростіше і пошвидше. ;-)
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 28 лютого 2011, 19:38

то певно якась ше резиночка має бути :)
дивися у нас були такі сандалики
Зображення реально перетянути липучками було довше, ніж зашнурувати оці Зображення

Оце переглядала еко дитяче і так шкода стало. що вони тепер практично не випускають дитячого
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 05 березня 2011, 13:06

гра з вогнем написав:Оце переглядала еко дитяче і так шкода стало. що вони тепер практично не випускають дитячого

Як це не випускають?Відколи?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 06 березня 2011, 00:02

mala-karta написав:мами, а таких комбінезончиків, що шортики і шлейки - теж, певно, не варто?
штани на горшок легше зняти?

нас просила вихователька таких не вдягати. Бо дитина сама не годна розстібнути (їй в мене 5 років, але там застбка така троха не для її "зоолотих" ручок) ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 06 березня 2011, 01:56

гра з вогнем написав:реально перетянути липучками було довше,

Ну, я так подивилась на них, і вирішила, що то ще залежить, яка нога. Отаких, як на шнурочках-не беру, бо в малої пухла ножка і високий підйом, нам щоб впхати ножку в це чудо-треба все розшнурувати і сильно відкрити, а потім так само зашнурувати.
А сандалики такі подобаються, бо я передню ліпучку не чіпаю, вона виставлена постійно так, що якраз підходить на наші пальчики, тільки цю задню-три рухи-розстібнула-всунула-застібнула, все майже одною рукою))) Так що мені ліпучки подобаються, чи замочок в крайньому випадку.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 06 березня 2011, 05:22

Перлинка, у нас вже 2-й чи 3-й сезон.
Ми купували напряму в аутлеті, точно знаю, що на осінь, зиму і тепер на весну нічого нового. Осінню кількість дитячого зменшилося до маленького заковулка, де більшу частину займали розпродажі попередніх колекцій, і сказали, що випуск дитячого припинили. Зимового воопше нічого не було, мо одна модель на весь магазин, зараз на весну - минула колекція стоїть, сказали може за місяць щось буде, але вже із заковулка півряда виділили. Тому сподіваюся, що щось та й буде. В крайньому випадку купимо літнє минулорічної колекції, якщо розмір знайдеться
Казали криза... Адже дитяче у них дуже якісне та порівняно з дорослим має чудові ціни. Принаймі мало, коли було більше моделей. Ціна на те, що допродують зараз не радує.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 06 березня 2011, 05:58

дівчата, а шортики/штанці на шнурках?
а на гудзиках? кнопках?
чи відтепер все тільки на резинці?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2011, 14:58

гра з вогнем написав:Перлинка, у нас вже 2-й чи 3-й сезон.
Ми купували напряму в аутлеті, точно знаю, що на осінь, зиму і тепер на весну нічого нового. Осінню кількість дитячого зменшилося до маленького заковулка, де більшу частину займали розпродажі попередніх колекцій, і сказали, що випуск дитячого припинили. Зимового воопше нічого не було, мо одна модель на весь магазин, зараз на весну - минула колекція стоїть, сказали може за місяць щось буде, але вже із заковулка півряда виділили. Тому сподіваюся, що щось та й буде. В крайньому випадку купимо літнє минулорічної колекції, якщо розмір знайдеться
Казали криза... Адже дитяче у них дуже якісне та порівняно з дорослим має чудові ціни. Принаймі мало, коли було більше моделей. Ціна на те, що допродують зараз не радує.

Да ,і в нас не густо http://intertop.ua/boys/?a[brand][]=625,минулого року було більше
Geox на хлопчиків хороший вибір.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ksana » 08 березня 2011, 02:10

одяг та взуття в дитячий садок повинні бути зручними для дитини: щоб нічого не злітало, не тиснуло, не парило. малюк повинен комфортно почувати себе в одязі весь день, тобто бути як вдома.
в приміщенні групи опалюється, тому не варто вдягати дитину "як цибулю". діти на місці не сидять, вони весь час рухаються. в легкому одязі холодно не буде.
взуття мало би бути зручним та підходящого розміру, щоб дитя взути без труднощів. завеликі капці - буде губити, замалі - скидатиме, бо тиснутимуть.
на сон можна давати піжаму. на заняття з фізкультури вимагають спортивну форму (або шорти), а не джинси чи спідницю.
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей