так, ще одна ідея для залишків ниток. Такі собі вязані м'ячики. У мене вийшло два, в один запихнула пластикове яйце від кіндера з крупою в якості брязкальця. Дуже вигідна штука. М'якенький, легенький, ним і покидатися можна в кімнаті і шкоди великої не наробиш. До речі, на тому сайті ще багато всіляких забавок для діток, є і майстер-класи.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga я донечці такі самі м"ячики в"язала ;-) вони дійсно класні, доня коли була маленька найбільше любила ними гратись!!!
Дівчата, хочу донечці весняну шапочку зв"язати, може є у когось якісь ідеї - бо вже пів інтернету перерила і поки нічого не подобається :(
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
mavpusya написав:Tajga Коли ти усе встигаєш з двома кіндер-сюрпризами? :extesi:
секрет в тому, що з двома встигаєш більше, ніж з одним, адже дітки один одного трохи забавляють :P не зупиняйся на досягнутому, mavpusya! ;-)
TanenRom, мої карапузи і зараз часом підкидають тими м'ячикам, через то вони мені подобаються, бо і люстри ними не зіб'єш, і по носі не боляче ;-) Є в мене схемка такої шапочки, вязала для Терезки.
mala-karta написав:Tajga, всьо, я впала! в тебе точно 40 годин в добі :thumbsup:
Всьо, годі валятися, вставай! Можна подумати, я то всьо за останній тиждень вязала! :oops: Шапочку точно в жовтні минулого року. Просто в мене майже нічо не пропадає, з фотками включно, я ж як той плюшкін. Всі секрети тобі розкрила! :tipok:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !