Глобальні оголошення!

А ваш малюк повзав?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: А ваш малюк повзав?

Повідомлення krapk@ » 01 березня 2011, 19:04

ми теж повзали-я правда вчила його-обоє ставали і повзли. Але яка я була щаслива коли все-таки поповз!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення ksenja » 01 березня 2011, 19:43

а ми спочатку пішли ,а потім поповзли :D
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення TanenRom » 01 березня 2011, 21:01

і ми почали повзати на десятому місяці, до того повзали не вперед, а назад :D
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення olgakr » 12 березня 2011, 16:06

Ми також спочатку пішли ,а потім поповзли.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Marichka » 12 березня 2011, 18:40

Донечка повзала з 6.5 міс,не памятаю,чи ми якось і по особливому вчили:))) Спочатку ставала на руки і ноги і декілька разів розхитувалась і вперед-то так кумедно було!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

як навчити повзати?

Повідомлення Sawwku » 15 червня 2011, 13:20

в мене якась унікальна дитина. сидіти не хоче, можна сказати що і не повзає, хоча впевнено стоїть рачки (на колінах). зате вона старається піднятися на ноги (а колінах з опорою вже стоїть) :dash:
хочу, щоб вона спочатку повзала. находитися ще встигне
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Re: як навчити повзати?

Повідомлення TanenRom » 15 червня 2011, 13:54

Sawwku написав:в мене якась унікальна дитина. сидіти не хоче, можна сказати що і не повзає, хоча впевнено стоїть рачки (на колінах). зате вона старається піднятися на ноги (а колінах з опорою вже стоїть) :dash:
хочу, щоб вона спочатку повзала. находитися ще встигне

ну в тебе точно унікальна дитина, в 5 місяців стільки уже всього вміє і може, ми перевертатись почали після 6 місяців, про повзання навіть мови не було. але я кожен день перед купанням робила з нею гімнастику, головним правилом для мене було - це тримати дитину на підлозі, щоб у неї була воля, і побільше яскравих іграшок навкруги, щоб зацікавили її і вона намагалась їх дістати - правда моя з часом почала хитрувати, іграшки діставала за допомогою поворотів то на животик, то на спинку :grin:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення taranjka » 15 червня 2011, 14:17

я стелила ковдру на підлозі і там з нею тусувалася. вона спочатку також рвалася ходити, а потім передумала і почала повзати)))
але є дітки які не повзають, а одразу ходят, всьо індивідуатєльно :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 15 червня 2011, 14:27

TanenRom написав:я кожен день перед купанням робила з нею гімнастику, головним правилом для мене було - це тримати дитину на підлозі, щоб у неї була воля, і побільше яскравих іграшок навкруги, щоб зацікавили її і вона намагалась їх дістати

я гімнастику роблю зранку, бо перед купанням вона дуже вредна робиться, і все закінчується її мокрими очима і моїми з"їдженими нервами
ми по підлозі шастаємо як книжка пише, тільки спимо на ліжку, а так то весь день там. вже всю голову обтовкли об кути меблів :cry: . але то всьо йорзання на пузі, а рачкувати нівкаку :(
taranjka написав:вона спочатку також рвалася ходити, а потім передумала і почала повзати)))

ти вселила в мене надію :roses: . сподіваюся моя тоже одумається :grin:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Любов » 15 червня 2011, 14:29

я також намагалася навчити повзати, бо тоже ставав в 5 місяців в ліжечку тримаючись за боковинку і пересувався так. Але в 7 місяців поповз сам, не хвилюйся, все само собою може статися і мала поповзе, коли цього зовсім не чекатимеш, зараз дійсно діти унікальні ;-) .
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей