krapk@ як розмір? бо я собі теж хотіла, але боюся за розмір і як та резиночка на грудях? чи регулюються шлейки? бо я один мала такого типу :gore: до перших двох одягань
ооо, і я мрію про сарафан, але чисто білий, хоча з льону теж піде, і під ото капелюж з широкими полямив колір :ugeek: я малому на день захисника купила гарненьку рубашку на короткий рукав і джинсові шортики, буде першим хлопом на селі, хі, чоловіка тішила носками!
mavpusya ти мене давно бачила-я така шоколадна зараз. гра з вогнем розмір блузи певно 40, на нруди 2 не піде, а сарафан думаю буде і на 44. Бретельки регулються. Резиночка не тисне, можна навіть без бюстика. а що після 2 вдягань сталося????
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ у мене був не тої фірми, а якийсь тутешній, то в мене резиночка розтянулася, шлеєчки розтянулися (вони не регулювалися, були широкі і теж так само прорезинені) і злазив до низу :oops: виходила спідничка на підтяжках :D може то мені такий попався, я на ті платячкаще з січня щаглядаю і ніяк не наважуся. ше є такі коротенькі, але у них бюст 88 вроді зара покажу.
гра з вогнем Є резиночка в мотках, типу нитки для шиття, там де твої розтягнулись проселяєш підтягуэш до потрібного натягу, закріпляэш і далі ходиш в сарафанчику... Вони не люблять гарячої води і пралок. Треба прати руками і в тепленькій.
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!