тепер я знаю, хто нам на слінгоклуб понав*язує бомбейських шапочок))) Клаас. І нам весело і вам лишні гроші не помішають)))) Це просто капєц, яке всьо кльове... То ж тре стільки терпіння мати :fine:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
а це шапочки, знаю, що вже деякі показувала, але не хочеться фотку переробляти :oops: мені особисто дуже ця з букльованої пряжі подобається. в'яжиться за годинку! чесно! спробуйте. і хорошенька.
Дуже гарні шапки, просто СУПЕР, навіть не знаю, яка більше подобається. Я теж зараз захопилася вязанням шапочок, в мене правда попростіше, просто гладдю та кольоровими смужками, але теж з такими прикольними ковпачками.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !