В нас сьогодні в меню суп із білих грибів, печена риба і рис, салат із капусти, макарони з тунцем та пармезаном. А і пиріжки з вишнями, правда вчора пекла.
Капусняк, лазанью, мариновані грибочки, тушена фасолька, а на дечерт - сирнички і торт "Сирна пінка"
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
ага, в чоловіка день народження, то трішки посв"яткували в обід, а ввечері ще йому сумку на Київ спакувала.
Nelya ну що перекусила?чи тобі по нету кусочок тортика кинути :hhh:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
грінки вкусняка.Ми робимо поливалочку для грінок: змішуємо оливкова олія, сік 1 / 4 лимона, роздавлені зубчики часнику і сіль. Ріжемо хліб і в духовку на 20 хв.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово