Глобальні оголошення!

Проєктування систем вентиляції

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Проєктування систем вентиляції

Повідомлення лимончик » 30 жовтня 2025, 00:07

Будую будинок під Києвом, і зараз настав етап інженерних систем. Зіткнувся з великою кількістю компаній, які пропонують послуги з проєктування вентиляції, але відгуки дуже різні: хтось задоволений, а хтось каже, що довелося переробляти через помилки в розрахунках. Я не фахівець, тому складно оцінити рівень професіоналізму. Можливо, хтось із вас уже замовляв проєктування систем вентиляції у надійної компанії та може порадити конкретну назву чи посилання?
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: донечка

Re: Проєктування систем вентиляції

Повідомлення бульдог » 31 жовтня 2025, 13:21

Прекрасно тебе розумію, бо для комфортного життя вентиляція має бути розроблена дуже точно. Як архітекторка, я неодноразово стикалася з вибором підрядників і можу впевнено порадити Mincold. Це українська компанія, яка спеціалізується саме на проєктуванні систем вентиляції для житлових, офісних і промислових об’єктів. Вони не просто креслять схеми, а виконують повний комплекс робіт: розрахунки повітрообміну, підбір обладнання, енергозберігаючі рішення та навіть акустичні параметри, щоб система працювала тихо, їхня розробка проєкта вентиляції під ваш об'єкт буде ідеальною. Також враховують кліматичні умови регіону та особливості будівлі. Я співпрацювала з ними на кількох об’єктах — усе пройшло бездоганно.
бульдог Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей