Глобальні оголошення!

Реально купити чоловічий светр онлайн і не прогадати?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Реально купити чоловічий светр онлайн і не прогадати?

Повідомлення Malber » 15 жовтня 2025, 10:27

Реально купити чоловічий светр онлайн і не промахнутися з розміром? Я завжди сумніваюся, чи сидітиме він нормально, не буде обтягувати або навпаки великий. Хтось замовляв саме через інтернет і міг би поділитися порадами?
Malber Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Реально купити чоловічий светр онлайн і не прогадати?

Повідомлення Yaiti » 15 жовтня 2025, 10:28

Так, якщо реально дивитися на таблицю розмірів і читати відгуки. Я вже кілька разів замовляв онлайн і завжди дивився, чи люди пишуть, що сідає в об’єм або вузько. Можна навіть порівняти зі старими своїми светрами і виміряти ширину плечей та довжину.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Kolega » 15 жовтня 2025, 10:28

Для того щоб підібрати розмір одягу, скористайся таблицею, також дивись на склад тканини, бо він впливає на те, як сідає після прання. І не лякайся, якщо на фото здається великий, часто на тілі сідає нормально.
Kolega Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Hgftt » 15 жовтня 2025, 10:29

Я завжди трохи боявся замовляти светри та світшоти https://kram.kr.ua/choloviki/svitshot-chol/ онлайн думав, що розмір буде невдалий, або посадка не сподобається. Але Крамія мене приємно здивувала. Таблиці розмірів точні, світр сів ідеально, не обтягує, але й не болтається.
Тканина якісна, не линяє і добре тримає форму. Якщо хтось думає про покупку чоловічого светра через інтернет, сміливо раджу дивитися категорію светрів на сайті крамниці, там реально якісні та стильні моделі для роботи, прогулянок і зустрічей із друзями. Особливо сподобалося, що є варіанти на будь-який смак і погоду, від класичних до більш сучасних фасонів
Зображення
Hgftt Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 159 гостей