Глобальні оголошення!

Хто замовляв інтимні товари онлайн?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Хто замовляв інтимні товари онлайн?

Повідомлення Анна123 » 13 жовтня 2025, 18:32

Дівчата, ніколи раніше про таке не питала, але цікаво: хто-небудь замовляв інтимні речі онлайн? Маю на увазі щось для дорослих, не білизну. Чи це взагалі нормально, і як із доставкою — не буде незручних моментів? Хочеться урізноманітнити стосунки, але не уявляю, як це все працює: упаковка, оплата, чи справді конфіденційно. Якщо хтось мав досвід, розкажіть, будь ласка, чесно — без сорому, просто як воно є.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хто замовляв інтимні товари онлайн?

Повідомлення Yaiti » 13 жовтня 2025, 18:33

О, я теж колись вагалася, але тепер точно можу сказати — нічого страшного! Онлайн-магазини давно вже роблять усе дуже делікатно. Я якось замовила кілька іграшок для себе та чоловіка, боялася, що кур’єр щось зрозуміє, але ні — звичайна коробка, без жодних написів. І взагалі, це так звільняє, коли перестаєш соромитись. У нас же всі дорослі люди, а подібні речі лише додають вогню у стосунки. Головне — знайти перевірений сайт, щоб якість була нормальна.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Анна123 » 13 жовтня 2025, 18:33

Дякую, ти мене трохи заспокоїла. А можеш сказати, де саме ти замовляла? Бо зараз купа сайтів, і не хочеться натрапити на якийсь сумнівний. І ще цікавить, чи фото та описи товарів збігаються з тим, що реально приходить. Бо буває, що на сайті гарно виглядає, а потім у реальності — зовсім інше.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 13 жовтня 2025, 18:35

Я замовляла товари 18+ https://www.notino.ua/erotika/ на Notino — і була приємно здивована, що все виглядає дуже стильно і без вульгарності. Асортимент величезний, є різні іграшки, масла, білизна — можна підібрати і для себе, і для пари. Мені подобається, що товари якісні, опис відповідає реальності, нічого не підробка. Упаковка — просто супер: все акуратно, без натяку на те, що всередині. Кур’єр навіть не запитував нічого зайвого. Доставка швидка, і все приїхало цілим. Якщо хтось сумнівається — не варто. Це звичайні покупки, просто з «родзинкою», яка додає нових емоцій у стосунки.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 162 гостей