Глобальні оголошення!

Доставка до ЄС, у кого є досвід?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Доставка до ЄС, у кого є досвід?

Повідомлення Valentino1 » 15 вересня 2025, 13:46

От уявіть: замовила я доставку, а в результаті отримала «квест» — дзвінки, уточнення, чекання кур’єра, який «зараз буде», і так цілий день. З одного боку, смішно, але з іншого — не дуже. :) Хто вже знайшов для себе службу, з якою можна не переживати і не витрачати нерви? Потрібна доставка до ЄС! Поділіться порадами, може, хоч у когось із цим пощастило більше.
Valentino1 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Доставка до ЄС, у кого є досвід?

Повідомлення Yaiti » 15 вересня 2025, 13:55

Передавати ліки з України до ЄС раніше здавалося мені чимось дуже складним, адже багато обмежень! Але коли я звернулася в GlobalPost, то зрозуміла, що з правильним сервісом усе набагато легше. Вони надали чітку інструкцію як доставити ліки з України до ЄС https://globalpost.ua/how-to-ship-medic ... in-the-eu/ спочатку перевірити, чи препарат дозволений до пересилання, потім підготувати необхідні документи – рецепт і підтвердження покупки. Далі мені пояснили, як правильно упакувати ліки та заповнити декларацію, щоб уникнути проблем на митниці. Я відправляла посилку братові в Німеччину, і він отримав її без жодних затримок, буквально за кілька днів. Дуже зручно, що вся процедура описана крок за кроком – це заспокоює і не дає заплутатися. GlobalPost завжди на зв’язку, консультують і допомагають вирішити всі питання, навіть якщо вперше стикаєшся з такою відправкою. Відчувається, що компанія працює для людей, а не просто надає послуги. Тепер я впевнено рекомендую їх знайомим, бо це дійсно надійний і сучасний спосіб допомогти рідним за кордоном.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Re: Доставка до ЄС, у кого є досвід?

Повідомлення xtremeshammy » 09 жовтня 2025, 02:00

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн