Глобальні оголошення!

Як правильно обрати витяжку на кухню?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Як правильно обрати витяжку на кухню?

Повідомлення Yaiti » 03 жовтня 2025, 16:55

Друзі, підкажіть, як правильно обрати витяжку на кухню? У нас кухня невелика, але готуємо часто, особливо смажене. Тому хочеться, щоб витяжка справді прибирала запахи, а не просто світила лампочкою. На що дивитися при покупці?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як правильно обрати витяжку на кухню?

Повідомлення Анна123 » 03 жовтня 2025, 16:56

У нас була витяжка без нормальних фільтрів, то результат – весь жир на шафах і стелі. Чесно, краще брати таку, де є багаторазові фільтри, які легко мити, бо інакше толку мало.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 03 жовтня 2025, 16:59

А я звернув увагу на рівень шуму. У знайомих витяжка гуде, і вони її включають тільки на кілька хвилин, бо інакше голова болить. Тому перед покупкою треба обов’язково перевіряти, наскільки вона тиха.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Pavloo » 03 жовтня 2025, 17:00

Yaiti написав:А я звернув увагу на рівень шуму. У знайомих витяжка гуде, і вони її включають тільки на кілька хвилин, бо інакше голова болить. Тому перед покупкою треба обов’язково перевіряти, наскільки вона тиха.

Форумчани, я вибирав за порадами зі статті про те, як вибрати витяжку на кухню там є топ 5 ознак якісної похилої витяжки. Там все логічно: фіксована скляна панель підвищує ефективність, нижній фільтр збирає пару навіть із далеких каструль, продуктивність підтверджена стандартами, витяжка працює тихо, а матеріали не втрачають вигляду.
Завдяки цим порадам я зробив правильний вибір і тепер кухня завжди свіжа, навіть після смаження риби.

Зображення
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей