Глобальні оголошення!

Хочу замовити посуд

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Хочу замовити посуд

Повідомлення миланочка » 30 вересня 2025, 10:27

Я завжди вважала, що справжній затишок у домі починається зі столу. Навіть найпростіша вечеря може перетворитися на маленьке свято, якщо є красивий посуд. Але проблема в тому, що більшість магазинів пропонують лише стандартні варіанти, які нічим не відрізняються. Хочеться знайти щось із характером, щоб кожна тарілка чи чашка мала свою історію. Чи є в Україні місце, де можна замовити такий посуд?
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Маленький мальчик

Re: Хочу замовити посуд

Повідомлення лимончик » 30 вересня 2025, 10:28

Так, і я точно знаю, де варто шукати — Villa Grazia. У цьому магазині є особлива магія: кожна колекція виглядає так, ніби вона створена для того, щоб розповідати свою історію. Є класичні набори з квітковими орнаментами, мінімалістичні сучасні рішення й навіть атмосферні речі для святкової сервіровки. Я замовляла у них сервіз для чаю, і тепер вечори з родиною стали по-справжньому теплими й стильними. Якість на висоті: посуд виглядає розкішно й витримує щоденне використання. Це ідеальне місце для тих, хто хоче створити вдома атмосферу затишку.
Зображення
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: донечка

Re: Хочу замовити посуд

Повідомлення xtremeshammy » 09 жовтня 2025, 04:29

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу