Глобальні оголошення!

Вініри на зуби

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Вініри на зуби

Повідомлення Yaiti » 20 вересня 2025, 11:42

Хочу запитати тих хто встановлював вініри на зуби. Я давно мрію про гарну білосніжну усмішку, але не знаю чи це справді хороший варіант. Читала що вініри допомагають приховати сколи, плями та нерівності, але водночас вимагають обточування зубів, а це трохи лякає. Чи не шкодить така процедура власним зубам у довгостроковій перспективі? І наскільки вони виглядають природно? Чи не буде видно що це штучний матеріал? Дуже хотілося б почути реальний досвід щоб прийняти правильне рішення.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Вініри на зуби

Повідомлення Миледи » 20 вересня 2025, 11:42

Я встановив вініри минулого року і результат перевершив усі очікування. Стоматолог дуже ретельно підбирав колір та форму, і зараз мої зуби виглядають абсолютно природно. Навіть близькі друзі не одразу помітили зміни, просто відзначили що усмішка стала гарнішою. Процедура справді вимагає мінімального обточування зубів, але сучасні технології дозволяють зробити це максимально щадно. Вініри не тільки естетичні, а й довговічні якщо правильно доглядати.
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 20 вересня 2025, 11:42

А скажіть будь ласка чи є якісь обмеження після встановлення вінірів? Наприклад, чи можна їсти тверді продукти, пити каву чи червоне вино, чи вони можуть змінювати колір з часом?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Миледи » 20 вересня 2025, 11:43

Насправді вініри досить міцні і не потребують особливих обмежень. Звісно, не варто гризти горіхи зубами або відкривати ними пляшки, але у звичайному житті можна їсти все що завгодно. Яскраві продукти як кава чи вино не змінюють колір вінірів на зуби https://rm.if.ua/service/viniri-estetichne-protezuvannya/ бо матеріали мають стійкість до фарбування. Якщо ви серйозно думаєте про цю процедуру, я можу порадити клініку Yeremchuk Dental. Тут спеціалізуються на естетичному протезуванні і мають великий досвід роботи з вінірами. Лікарі підбирають індивідуальний дизайн усмішки, враховуючи форму обличчя та побажання пацієнта. Використовуються сучасні матеріали які забезпечують природний вигляд і довготривалий результат. Пацієнти відзначають що після встановлення вінірів у цій клініці вони відчувають себе впевненіше і отримують багато компліментів. Це чудове рішення для тих хто хоче швидко та безболісно змінити свою усмішку і забути про комплекси.
Зображення
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення xtremeshammy » 09 жовтня 2025, 02:35

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.