2004 рік це мене так чоловік (ну тоді ще хлопець потонував на 8 Березня) осінь 2004 - брала участь в конкурсі зачісок - організовувала перукарня Красуня. 2007 2008
а ось пару фоток з фотосесії, яка надихнула Любочку створити таку тему: Січень 2009
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
оо я то думаю чого Руженка запропонувала зробити фото-міс -вона вас більшість вживу бачила!!!! Я не знаю то капец яка проблема буде вибрати -всіх хоч на міс світу відправляй. Що не кажіть красуні наші україночки!!!!!!!!!!! :aaaaa: !!!!!!!!!!
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Я ж писала вже,що фотки юності в мене всі на плівці,і сканера не маю,ми шось без нього весь час обходились.Та й фоткатись я ніколи не любила навіть в свої "найкращі часи",бо якось ті фотки мене завжди розчаровували,тому що все думала про себе ,що гарніша ніж виходило насправді .Тому їх в мене відносно не багато.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)