Глобальні оголошення!

Додаткові уроки англійської для дитини

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Додаткові уроки англійської для дитини

Повідомлення Yaiti » Вчора, 14:28

Хочу звернутися до вас по пораду, бо питання для мене важливе. Моєму синові одинадцять років, він у п’ятому класі, і в школі англійську викладають доволі формально – більше завдань на письмові переклади та вправи з підручника. Син намагається вчити слова, але у нього бракує практики розмови. Він любить слухати пісні англійською та іноді пробує повторювати, проте швидко зупиняється, бо боїться зробити помилку. Я задумався про додаткові уроки, але не знаю, що краще – офлайн-репетитор чи онлайн-заняття. Дуже хочу почути від тих, хто вже пробував англійську для дітей поза школою.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Додаткові уроки англійської для дитини

Повідомлення Миледи » Вчора, 14:28

Я маю досвід проведення онлайн-занять для молодших школярів і можу сказати, що цей формат має багато переваг. Діти швидко реагують на ігрові елементи – інтерактивні завдання, мультяшних героїв, пісні та картки. Це створює ефект занурення в англійську, і вони вчаться без напруження. Заняття тривають не довше пів години, тому дитина не встигає втомитися. Наприклад, мій учень із другого класу вже через місяць міг ставити прості запитання англійською. Дуже важливо, що онлайн-уроки можна підлаштовувати під темп і інтереси конкретної дитини.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » Вчора, 14:28

Але мене непокоїть одне: як мені як батькові зрозуміти, що дитина справді навчається, а не просто дивиться картинки чи повторює звуки? Я хочу бачити, що син починає будувати речення, говорити, не боячись помилитися. Чи є такі варіанти навчання, де батьки можуть відстежувати реальний прогрес?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » Вчора, 14:29

Цілком вас розумію. Батькам важливо бачити не лише сам процес, а й результат. Тому я раджу звернути увагу на платформу Mapcy. Це сервіс, створений спеціально для дітей, де навчання поєднує гру та чітку методику. Уроки інтерактивні, з використанням мультимедійних матеріалів, але кожна вправа має навчальну мету – дитина вчить нові слова, вимову і відразу застосовує їх у діалогах. Викладачі спеціалізуються на дитячій аудиторії, вони знають, як утримати інтерес і водночас допомогти дитині подолати страх говорити. Для батьків є система контролю: можна бачити, які теми пройдено, які слова засвоєно, як дитина просувається у вмінні будувати речення. Це дозволяє впевнено оцінювати результат. Англійська для дітей від Mapcy робить англійську цікавою пригодою для дитини й одночасно дає батькам розуміння, що навчання справді ефективне.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей