Глобальні оголошення!

35 і не одружений... Діагноз???

Re: 35 і не одружени...Діагноз???

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 10:39

Руженка написав:А ти я так розумію вже на нього задивляєшся))))))))))))Гг)))

було дєла-я на нього з класу 9 задивлялася, тепер вже ні. Воно так є якась травма, мабуть, ніжні ті мужики. Якби всі жінки що мали нещасливе кохання посилали мужиків далеко, ото б певно була демографічна криза.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 10:45

oksana.tesliuk написав:ВСІ жінки надто легкі "на підйом"
-офігеть, а як же призумція невинності. Я теж можу сказати всі чоловіки гульвіси!!!! В моєму житті був один чоловік, але його це не спинило, навпаки каже мені, що можливо я занадто помішана на цьому була. Це тіпа що кому нехватає. Одні худать на дієтах і падають в голодні обмороки, інші попраляються все життя....
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Ludmila » 21 лютого 2011, 11:09

Я колись зустрічалась з хлопцем, якому на той час було вже 32 роки (мені 24). Прозустрічались ми коло 2-х років. Прагнення створити сімю у нього не було, зате були постійні зауваження і дорікання, то з приводу моєї ваги, одягу, який я купую, страв, які я готую. :hhh: Себе він вважав практично ідеальним і мрією кожної жінки. ;-) Можливо. Наскільки я знаю він ще не одружений, не знайлась ще Принцесса для досконалого Короля. :P
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення ЗІрка » 21 лютого 2011, 13:34

Ludmila написав:не знайлась ще Принцесса для досконалого Короля

маю 3 таких приклади, 32, 35 і 40 років :tipok:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 17:02

знаю одного пацика-йому вже десь біля 50. Жив все життя з мамою. Ось вона недавно померла. Але все не міг привести ту, яка б сподобалася. Тепер сам як сокол. Не думаю що він комусь потрібен.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 21 лютого 2011, 17:35

от мене дивує, що всі ставлять свої діагнози і ніхто не може собі уявити, що людині може і не потрібно дружини і дітей (я не кажупро даний випадок бо уявлення не маю хто це). але, чоловік (жінка) може бути з благополучної сімї і не потребувати створювати власної; він не обовязково мамин синочок, який не може вгодити з невісткою; о, він навіть може не бути про себе королівської думки. те саме і про жінку.
такі випадки рідко, але ж трапляються. і не обовязково в людей якісь проблеми, вони можуть почуватися щасливими
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Lesya » 21 лютого 2011, 17:39

Просто є такий тип чоловіка, які шукають і самі не знають чого. Спочатку порозважатись, потім, щоб було зручно (пожити разом) але без відповідальності, потім через надлишок жіночої уваги або розбите серце, переконані, що всі жінки сво або легкодоступні. В певному віці (часто після 30-35) вони переконані, що жити краще без тих жінок. От і виходить...
Причому логіки в чоловіків немає зовсім, доведено ще в старших класах. :D
В мене сестра вчилась в гімназії, і в рамках якогось соц проекту в них в 10 чи 11 класі проводили опитування про стосунки. Ну, чи був вже секс, чи будете цого прагнути в стосунках, чи чекати до одруження, і т.д. По підсумках, практично всі хлопці хочуть отримувати задоволення під час зустрічання з н-ною кількість дівчат, а от одружуватись тільки з незайманими. А де їх набрати??? :lol: :lol:

От і маєш - та недоступна, а та надто легко здалася; та хоче дітей зразу :scare: , а та не хоче взагалі... а колись за царя Гороха тамта розбила мені серце, а ще одна відмовила в запрошенні на футбол де Нива грає... :stupid:
І яку жінку вибрати? :head: :head: :head:

Ет, ліпше навчуся прати-прасувати і пришивати гудзики, а їсти можна мівіну і напівфабрикати, і ніхто на мозги капати не буде. :aaaaa: Є робота, а вдома - коханий комп-телевізор, а треба, то й собаку заведу.

От вм і холостяк! :D
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Lesya » 21 лютого 2011, 17:41

taranjka написав:от мене дивує, що всі ставлять свої діагнози і ніхто не може собі уявити, що людині може і не потрібно дружини і дітей

Може бути і таке. Як краб-самітник - цілком самодостатня особистість, якій зовсім не треба сім!ї.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Vika » 21 лютого 2011, 17:50

А може до 30 думають , що встигнуть . А після вже і усвідомлюють , що поїзд відправлятися буде , і пора би , пора . Але з роками закохатися , як в юності не всім вдається . А хочеться . Можливо через те і шукають так довго . Добре нам пощастило і ми любимі і люблячі . Але ж жити просто з людиною через те що вона хороша теж не кожному по-зубах .
Vika Офлайн

Повідомлення Liza » 21 лютого 2011, 19:12

taranjka написав:от мене дивує, що всі ставлять свої діагнози і ніхто не може собі уявити, що людині може і не потрібно дружини і дітей

слюшій, зачєм так нєхарашьо гаварішь?
неварто узагалнювати. чому ж неодмінно "всі"? тут навіть ще не всі форумчанки висловилися...
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей