підтримую Nymydora - не обов"язково матеріальні призи, головне участь, а не перемога ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
а може почекати до весни, от як тільки сонеко блисне і тоді фотографуватись і виставляти саме фото цієї весни :) зробити групову фотосесію в якомусь листо-розквітаючому місці ) тре певно зразу пару фотографів добровольців закликати і це буде незрівняна весняна фотосесія маусь-веснянок :roses: ...але то певно ще місяць чекати, то та ідея буде добра вже на другий захід
Ну, що ж тоді вирішуйте, куди скидаємо фотки??? Як і коли голосуємо??? А ще думаю, що фотки можуть бути різні, головне, щоб добре було видно обличчя!!! Фотка мабуть має бути одна від кожної учасниці, щоб легше було вибрати))))І справді назву варто змінити..... Нехай буде найвесняніша форумчанка!!!!!!
Фото можете скидати на мамусівську скриньку. А ми тут їх вивішаємо всі в один день в одну тему. Так буде обєктивніше при голосуванні ;-) . Я б казала може по 2-3 фото? Тоді можна і портретну і у весь зріст. І в різних стилях. Чом би й ні? Га?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Зачекайте трохи,а ви вже фото на конкурс схожостей повисилали? перше туди, а аж потім на цей конкурс
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.