Глобальні оголошення!

Альгінатна маса

Модератор: Галина

Альгінатна маса

Повідомлення LadyOLady » Сьогодні, 02:10

Доброго дня! Хочу покращити матеріали для зняття відбитків у стоматології та розглядаю альгінатні маси. Хтось користувався різними брендами? Які варіанти реально зручні у роботі, швидко схоплюються, але при цьому точно відтворюють деталі? І чи є суттєва різниця між стандартними та швидкими сумішами?
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Альгінатна маса

Повідомлення xkristinaxbond » Сьогодні, 02:23

LadyOLady написав:Доброго дня! Хочу покращити матеріали для зняття відбитків у стоматології та розглядаю альгінатні маси. Хтось користувався різними брендами? Які варіанти реально зручні у роботі, швидко схоплюються, але при цьому точно відтворюють деталі? І чи є суттєва різниця між стандартними та швидкими сумішами?

Я замовляла альгінатну масу через компанію NewDental і залишилася задоволена. Альгінатна маса легко замішується, швидко схоплюється та забезпечує точне відтворення всіх деталей відбитку. Використовую як стандартні, так і швидкі варіанти залежно від потреб пацієнта, і обидва працюють без проблем. Замовлення прийшло швидко, упаковка ціла, і є впевненість, що продукція сертифікована, тому тепер замовляю альгінатну масу тільки у них і можу сміливо рекомендувати колегам.
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей