Глобальні оголошення!

Чи потрібен дитячий садок дитині?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок

Повідомлення мешканка » 15 лютого 2011, 16:28

mala-karta написав:ну, я сама збираюсь давати малого в садочок.
Тільки тому що не годна заробити і на квартиру, і на няню :(

Але я прккреанос розумію, що це не найкращий варіант для дитини і по можливості буду шукати щось краще.

Зважаючи на наші середньостатистичні зарплати це- таки найкращий варіант...але от чи добре це конкретно для дитини-то тут вже від кожної дитини залежить.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Русік » 15 лютого 2011, 16:30

Всі прекрасно розуміють, що садочок потрібен не дитині, а мамі, але що ж поробиш...
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення мешканка » 15 лютого 2011, 16:32

Русік написав:Всі прекрасно розуміють, що садочок потрібен не дитині, а мамі, але що ж поробиш...

ну тут я таки не згідна...Бачу, як моя дитина насолоджується перебуванням в садку, наскільки вона задоволена спілкуванням з ровесниками та різними заняттями, які там з нею проводять...А коли хворіє і сидить вдома-то завжди питається, чи піде завтра вже в садочок...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення mala-karta » 15 лютого 2011, 16:38

мешканка, а якщо водити дитину на різні заняття, які цікаві саме дитині?
давати можливість гратися з ким хоче і коли захоче?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 15 лютого 2011, 16:44

mala-karta написав:мешканка, а якщо водити дитину на різні заняття, які цікаві саме дитині?
давати можливість гратися з ким хоче і коли захоче?

о...то чудовий варант! нажаль, можливості рідко в кого такі є... Тай, думаю, то не дуже корисно для майбутнього. тобто, дитина піде в школу і буде ЗМУШЕНА робити й те, що не дуже подобається і спілкуватись не тільки з тими з ким хочеться і т.д.
Ще, як знавець тої справи, хочу вказати один надзвичайно вагомий аргумент: програма дитячого садочка є продумана до дрібниць, зважаючи на вікову психологію дітей, на розвиток моторики та фізичні властивості кожного віку. То собі не просто так, зібрали дітей в купу і на них дивляться...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 15 лютого 2011, 17:11

мешканка написав:Бачу, як моя дитина насолоджується перебуванням в садку, наскільки вона задоволена спілкуванням з ровесниками та різними заняттями, які там з нею проводять...А коли хворіє і сидить вдома-то завжди питається, чи піде завтра вже в садочок...

Мій теж тішився, але тільки пеших 3 дні. а потім зрозумів, що то входить в систему - і почав протестувати
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення мешканка » 15 лютого 2011, 17:17

Русік написав:
мешканка написав:Бачу, як моя дитина насолоджується перебуванням в садку, наскільки вона задоволена спілкуванням з ровесниками та різними заняттями, які там з нею проводять...А коли хворіє і сидить вдома-то завжди питається, чи піде завтра вже в садочок...

Мій теж тішився, але тільки пеших 3 дні. а потім зрозумів, що то входить в систему - і почав протестувати

дитина-дитині різниця.... Однозначно. Ходимо в садочок з червня. Були моменти, коли йти не хотіла, але то було, здебільшого, через якісь незначні причини. (подарували нову іграшку і ще нею не набавилась, образив хлопчик в садочку чи ще щось)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 15 лютого 2011, 22:36

я вважа, що садочок - то гарна школа життя, де дитина вчиться бути самостійнішою, вчиться спілкуватися не тільки з тими, з ким хоче, знаходити своє місце в колективі. Колектив - це перше, заради чого я хочу водити малого в садок
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення happymami » 18 лютого 2011, 17:31

Nymydora написав:я вважа, що садочок - то гарна школа життя, де дитина вчиться бути самостійнішою, вчиться спілкуватися не тільки з тими, з ким хоче, знаходити своє місце в колективі. Колектив - це перше, заради чого я хочу водити малого в садок

вчора я для себе зозуміла шо підтримую твої слова по повній. були батьківські збори і я дізналася багато про колектив дітей про їхні внутрішні розборки. бо моя дитина розповідає мені лише те щостосується її в садку. а виявляється в них група поділена надвоє через одного хлопчика котрий одного дня на одній жениться а іншого - на іншій. і в них там свої війни за то і конкуренція. я цьоговсього не знала. але вважаю це хорошою школою життя так як моя мала як виявилося найдипломатичніша бо єдина в групі невходить ні в однуні в другу групіровку. от я і думаю - добре шо вона такому вчиться зараз а не в школі. бо там треба буде думати про науку а не про то як контакт з однокласниками знайти. сорі шо без ком. лівою рукою набираю
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 18 лютого 2011, 17:44

Nymydora написав:я вважа, що садочок - то гарна школа життя, де дитина вчиться бути самостійнішою, вчиться спілкуватися не тільки з тими, з ким хоче, знаходити своє місце в колективі. Колектив - це перше, заради чого я хочу водити малого в садок

підтримую. Там вже видно хто який в житті буде. В мене сусіждка працює в садочку, то таке всяке розказує. І таке враження що то не про дітей старшої групи садочка а як мінімум якась фірма з дорослими людьми.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей