гра з вогнем написав:у нас відмова від частини щеплень. ставленя не змінилося.
Пощастило ;-)
Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
гра з вогнем написав:у нас відмова від частини щеплень. ставленя не змінилося.
oksana.tesliuk написав:"Стосунки суперові", тому що робите всі щеплення. Це чудово, але Вам потрібно дякувати Богові за те, що все саме так. От якби довелося хоч раз від тих щеплень відмовитися, повірте все кардинально змінилося б.
Natalinda написав:oksana.tesliuk написав:"Стосунки суперові", тому що робите всі щеплення. Це чудово, але Вам потрібно дякувати Богові за те, що все саме так. От якби довелося хоч раз від тих щеплень відмовитися, повірте все кардинально змінилося б.
Ми теж не всі прививки робимо, просто полюдськи ставлюся до педіатра і намагаюся зрозуміти його, відповідно і він до мене добре ставиться.
oksana.tesliuk написав:коли у вас на руках втрачає свідомість від жару, який нічим неможливо збити кілька днів підряд, ваше дитятко
TanenRom написав:я також ніколи не давала, то що я також село?
я думаю кожен сам обирає давати чи ні. ось я наприклад за час вагітності жодного разу нічого не давала своєму гінекологу, правда коли вже народила чоловік відніс пакет для неї та медсестри!
Yummy mummy написав:TanenRom написав:я також ніколи не давала, то що я також село?
я думаю кожен сам обирає давати чи ні. ось я наприклад за час вагітності жодного разу нічого не давала своєму гінекологу, правда коли вже народила чоловік відніс пакет для неї та медсестри!
В нас аналогічна ситуація, нікому нічього не давала, (давати не вмію) :hhh: ... Хоча часом задумуюся, шо треба віддячити нашому дитячому педіатру і медсестричці,вони в нас дуже хороші , можна завжди до них звернутися :thumbsup: ..
:extesi: А за те шо лікарі можуть не роззутися--я просто в шоці, ніколи такого не бачила(хай би попробували :mad: )...
КлубНіка написав:накатала заяву у відділ охорони здоровя
Повернутись до Порадьте дитячого лікаря
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей